Huawei Rezultate SURPRINZATOARE in LUPTA cu Apple si Samsung

Huawei a obtinut rezultate surprinzatoare in lupta cu Apple si Samsung in primele 6 luni ale anului 2018, chinezii bucurandu-se de un succes enorm.

Huawei Rezultate SURPRINZATOARE LUPTA Apple Samsung

Huawei si-a anuntat astazi rezultatele financiare pentru T2 2018, iar in contrast cu ceea ce am vazut la Samsung privind vanzarile dezamagitoare ale Samsung Galaxy S9, chinezii au avut o cu totul alta veste. Mai exact, Huawei a inregistrat o noua crestere de 15% a incasarilor in T2 2018 fata de T2 2017, acelasi ritm ca in cursul anului trecut, iar unii analisti spun ca aceasta este o problema pentru compania chinezeasca in momentul de fata.

Huawei a anuntat recent ca a vandut peste 100 de milioane de smartphone-uri la nivel global in doar 6 luni, confirmand si ca si-a stabilit obiectivul de a atinge cifra de 200 de milioane de unitati vandute in intregul an 2018. Desi vanzarile sale de telefoane au crescut fata de aceeasi perioada din S1 2018, cei de la Huawei nu au reusit sa inregistreze si o crestere in ceea ce priveste incasarile, ei totalizand 47.7 miliarde de dolari.

Huawei Rezultate SURPRINZATOARE in LUPTA cu Apple si Samsung

Huawei are incasari injumatatite fata de Samsung in primele 6 luni ale anului 2016, insa este in continuare pe crestere, inclusiv in ceea ce priveste vanzarile smartphone, ceva ce coreenii nu pot spune in acest moment. Samsung scade in incasari si vanzari in segmentul smartphone, Huawei continua sa creasca, insa prima tinta a chinezilor este compania Apple, care isi va anunta rezultatele financiare intr-o conferinta care va avea loc in aceasta seara.

“China’s Huawei Technologies Co Ltd [HWT.UL] posted a 15 percent rise in first-half revenue. The world’s third-largest smartphone maker said on Tuesday revenue rose to 325.7 billion yuan ($47.7 billion) for the six months to June 30 due to strong performances across its businesses including smartphones, telecom equipment and IT infrastructure services.”

Huawei are deja un ritm de crestere mai mare decat cel al Samsung in ceea ce priveste incasarile si vanzarile smartphone, insa e greu de spus cum va sta situatia in comparatie cu cei de la Apple, care se pare ca vor avea un T2 2018 surprinzator de bun. Desi acum doi ani nimeni nu privea Huawei ca un adevarat contracandidat pentru Apple si Samsung pe piata smartphone, ei bine iata ca in 2018 lucrurile sunt complet diferite, iar chinezii devin o reala problema pentru cei doi giganti.