WhatsApp: Functia NOUA Lansata pe TOATE iPhone si Android

WhatsApp are o noua functie importanta lansata pe toate telefoanele iPhone si Android din lumea intreaga, compania prezentand-o pentru toti utilizatorii.

WhatsApp Functia Lansata iPhone Android

WhatsApp a avut lansata noaptea trecuta o noua functie pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania americana oferindu-le utilizatorilor ceva ce a promis ca va integra in aplicatie inca de acum cateva saptamani. Vorbim despre o noua functie pentru WhatsApp care le permite utilizatorilor sa faca apeluri voce si video in grupuri cu pana la 4 de persoane, aceasta functionalitate fiind oferita de catre aplicatiile concurente de ceva vreme, asa ca trebuia sa ajunga si aici.

WhatsApp sustine ca utilizatorii din platforma sa fac peste 2 miliarde de apeluri voce si video in fiecare zi, iar asta a motivat compania americana sa le ofere utilizatorilor aceasta functionalitate foarte importanta. Vorbim aici despre optiunea de a face separat apeluri voce cu grupuri de pana la 4 de persoane prin intermediul WhatsApp, dar si optiunea de a face apeluri video cu pana la 4 de persoane folosind platforma pe care a creat-o compania americana.

WhatsApp: Functia NOUA Lansata pe TOATE iPhone si Android

WhatsApp Functia Lansata iPhone Android 1

WhatsApp permite efectuarea acestor apeluri viceo si video in grupuri cu de pana la 4 persoane prin simpla initiere a unui apel cu un singur contact si adaugarea altor persoane pentru respectiva conversatie. Aplicatia WhatsApp pentru iPhone si Android va avea o noua optiune numita add participant, aceasta permitand adaugarea de persoane la conversatiile voce si video pentru a crea conversatiile in grupuri cu de pana la 4 persoane incepand de astazi.

“You can make a group call with up to four people total – anytime and anywhere. Just start a one-on-one voice or video call and tap the new “add participant” button in the top right corner to add more contacts to the call. Group calls are always end-to-end encrypted, and we’ve designed calling to work reliably around the world in different network conditions. The feature is currently rolling out on the iPhone and Android versions of our app.”

WhatsApp sustine ca toate aceste apeluri sunt criptate atat la utilizator, cat si cand trec prin serverele companiei, astfel ca ar trebui sa existe securitate totala pentru tot ceea ce se transmite prin intermediul lor. WhatsApp ofera aceasta noua functionalitate pentru ca a cam ramas in urma fata de platformele concurente, unele oferind posibilitatea de a face apeluri voce si video cu grupuri de mult mai multe persoane, dar asta va veni in viitor si pentru aceasta platforma.