iPhone X Plus: Functia Noua CONFIRMATA de iOS 12

iPhone X Plus are confirmata astazi o noua functie importanta de catre iOS 12, compania Apple dezvaluind secretele telefonului inainte de lansarea oficiala.

iPhone X Plus Functia CONFIRMATA iOS 12

iPhone X Plus este viitorul smartphone cu ecran cu diagonala de 6.5 inch pe care compania Apple planuieste sa-l lanseze in toamna acestui an, iar iOS 12 a confirmat deja o functie pentru el, implicit si existenta sa. Mai exact, iOS 12 are o noua rezolutie de 2688 x 1242 pixeli pentru un presupus iPhone X Plus, ea nefiind atribuita tabletelor iPad, ci a unui telefon iPhone pe care compania Apple inca nu l-a adus pe piata, dar il va anunta in toamna.

iPhone X Plus va avea o rezolutie foarte mare pe ecranul sau cu diagonala de 6.5 inch, iar asta ii permite companiei Apple sa implementeze in el functii care sunt disponibile deocamdata doar in cazul tabletelor iPad. Mai exact, iOS 12 confirma faptul ca iPhone X Plus va permite folosirea aplicatiilor in landscape mode, ca pe iPad, iar in imaginea de mai jos aveti o demonstratie pentru ceea ce inseamna aceasta schimbare majora pregatita de Apple.

iPhone X Plus: Functia Noua CONFIRMATA de iOS 12

iPhone X Plus Functia CONFIRMATA iOS 12 1

iPhone X Plus va permite folosirea mai multor aplicatii in landscape mode, in comparatie cu iPhone X, unde compania Apple a limitat aceasta functionalitate la doar unele dintre aplicatiile sale native, desi telefonul are ecran de 5.8 inch. Pe iPhone X Plus cu o asemenea rezolutie lucrurile vor fi diferite, iar cam toate aplicatiile native ale celor de la Apple sunt deja optimizate in iOS 12 pentru a functiona pe un ecran cu rezolutie de 2688 x 1242 pixeli.

iPhone X Plus va afisa inca jumatate din interfata aplicatiilor, care e ascunsa pe iPhone X in landscape mode, deci vom putea beneficia de o experienta mult mai buna de a folosi o gama foarte variata de aplicatii. iPhone X Plus va fi practic o mini tableta iPad din moment ce va permite folosirea aplicatiilor intregi pe ecranul sau cu diagonala de 6.5 inch, asa ca acum ramane doar de vazut ce alte surprize mai are pregatite compania Apple pentru noi.