iOS 12 CONFIRMA o Functie MAJORA a iPhone X Plus

iOS 12 confirma in cea mai recenta versiune beta o noua functie majora a iPhone X Plus pe care compania Apple vrea sa o implementeze pentru utilizatorii din intreaga lume.

iOS 12 Functie MAJORA iPhone X Plus

iOS 12 beta 5 a fost lansat de catre compania Apple in cursul noptii trecute, iar in interiorul sistemului de operare a fost descoperita o confirmare pentru o noua functie majora a iPhone X Plus. Mai exact, acum cateva saptamani ni s-a spus ca in iPhone X Plus urmeaza sa fie integrat suport pentru cartele dual-SIM, iar iOS 12 beta 5 confirma aceasta schimbare, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos.

iOS 12 confirma faptul ca iPhone X Plus vor avea suport dual-SIM cel putin in ceea ce priveste sistemul de operare, dar asta e si o confirmare a faptului ca tehnologia va exista in viitoarele telefoane. De ani de zile lumea cere lansarea unui iPhone care sa aiba suport dual-SIM, asa cum au restul telefoanelor Android, iar cei de la Apple par sa fi cedat intr-un final insistentelor oamenilor, si vor implementa tehnologia in iPhone X PLus in 2018.

iOS 12 CONFIRMA o Functie MAJORA a iPhone X Plus

iOS 12 Functie MAJORA iPhone X Plus 1

Desi iOS 12 confirma faptul ca Apple ar vrea sa lanseze un iPhone care are suport pentru cartele dual-SIM, pana acum s-a spus ca doar iPhone X Plus ar urma sa o ofere pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai mult decat atat, s-a spus si ca e foarte posibil ca suportul dual-SIM ar urma sa fie oferit doar in anumite tari din Asia, insa cred ca Apple va dori sa le ofere clientilor din intreaga lume posibilitatea de a folosi aceasta tehnologie cel putin in iPhone X Plus.

iPhone X Plus cu suport dual-SIM in iOS 12 le-ar oferi utilizatorilor posibilitatea de a folosi oricare doua cartele doresc in telefon pentru a beneficia de serviciile de telefonie mobila de care au nevoie. Compania Apple stie cat de benefica este implementarea acestei tehnologii in iPhone, iar din moment ce iPhone X Plus o va avea, este destul de clar ca Apple incepe intr-un final sa se gandeasca si la nevoile utilizatorilor din lumea intreaga.

Articolul precedentInstagram: Update-ul Nou Lansat pentru Telefoane
Articolul următoriOS 12 va aduce o Functie foarte UTILA pe HomePod
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.