iOS 12 CONFIRMA o Functie MAJORA a iPhone X Plus

iOS 12 confirma in cea mai recenta versiune beta o noua functie majora a iPhone X Plus pe care compania Apple vrea sa o implementeze pentru utilizatorii din intreaga lume.

iOS 12 Functie MAJORA iPhone X Plus

iOS 12 beta 5 a fost lansat de catre compania Apple in cursul noptii trecute, iar in interiorul sistemului de operare a fost descoperita o confirmare pentru o noua functie majora a iPhone X Plus. Mai exact, acum cateva saptamani ni s-a spus ca in iPhone X Plus urmeaza sa fie integrat suport pentru cartele dual-SIM, iar iOS 12 beta 5 confirma aceasta schimbare, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos.

iOS 12 confirma faptul ca iPhone X Plus vor avea suport dual-SIM cel putin in ceea ce priveste sistemul de operare, dar asta e si o confirmare a faptului ca tehnologia va exista in viitoarele telefoane. De ani de zile lumea cere lansarea unui iPhone care sa aiba suport dual-SIM, asa cum au restul telefoanelor Android, iar cei de la Apple par sa fi cedat intr-un final insistentelor oamenilor, si vor implementa tehnologia in iPhone X PLus in 2018.

iOS 12 CONFIRMA o Functie MAJORA a iPhone X Plus

iOS 12 Functie MAJORA iPhone X Plus 1

Desi iOS 12 confirma faptul ca Apple ar vrea sa lanseze un iPhone care are suport pentru cartele dual-SIM, pana acum s-a spus ca doar iPhone X Plus ar urma sa o ofere pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai mult decat atat, s-a spus si ca e foarte posibil ca suportul dual-SIM ar urma sa fie oferit doar in anumite tari din Asia, insa cred ca Apple va dori sa le ofere clientilor din intreaga lume posibilitatea de a folosi aceasta tehnologie cel putin in iPhone X Plus.

iPhone X Plus cu suport dual-SIM in iOS 12 le-ar oferi utilizatorilor posibilitatea de a folosi oricare doua cartele doresc in telefon pentru a beneficia de serviciile de telefonie mobila de care au nevoie. Compania Apple stie cat de benefica este implementarea acestei tehnologii in iPhone, iar din moment ce iPhone X Plus o va avea, este destul de clar ca Apple incepe intr-un final sa se gandeasca si la nevoile utilizatorilor din lumea intreaga.