TOP Telefoane cu cea mai BUNA Autonomie a Bateriei

Acest top al telefoanelor care ofera cea mai buna autonomie a bateriei, si cea mai buna eficienta energetica iti spune ce sa iti cumperi in 2018.

TOP Telefoane BUNA Autonomie Bateriei

Un top foarte interesant are menirea sa ne arate astazi care dintre telefoanele mobile de pe piata ofera cea mai buna autonomie a bateriei in functie de numarul de miliamperi oferiti. Vorbim despre o comparatie care ne spune cat de eficient adminsitreaza telefonul energia pe care o are bateria, iar telefoanele iPhone ies intr-un real avantaj in fata concurentei.

Puteti observa ca desi telefoanele iPhone au baterii de capacitate mica, in realitate sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, asa cum ne-a si promis compania Apple. Daca telefoanele iPhone ar avea baterii de capacitate mai mare, autonomia pe care ar oferi-o ar fi cu mult mai buna, insa desigur ca trebuie pastrate si proportiile in aceasta situatie.

TOP Telefoane cu cea mai BUNA Autonomie a Bateriei

TOP Telefoane BUNA Autonomie Bateriei 1

Telefoanele sunt impartite in doua categorii, cele care au rezolutie 1440p, adica minim 2560 x 1440 pixeli, si cele care au rezolutie mai mica, acestea eficienta mult mai buna. Desigur ca totul se bazeaza pe estimari privind modul in care autonomia bateriei ar fi afectata de catre oferirea unui numar mai mare de mAh, deci nu sunt 100% reale.

TOP Telefoane BUNA Autonomie Bateriei 2

Totusi, comparatia ne arata cat de mica este energia pe care o pot stoca bateriile telefoanelor iPhone ale celor de la Apple, in comparatie cu cele Android, dar din pacate asta nu se va schimba prea curand. Desi cei de la Apple ofera o eficienta energetica foarte buna pentru telefoanele lor, n-ar strica sa implementeze si niste baterii mult mai bune in ele.