Samsung GALAXY Note 9: Preturile OFICIALE de LANSARE

Samsung GALAXY Note 9 are preturile oficiale pentru lansare confirmate astazi, ele fiind exact cele pe care fanii din intreaga lume le asteptau pentru telefon.

Samsung GALAXY Note 9 Preturile LANSARE

Samsung GALAXY Note 9 are confirmate iar preturile finale pentru lansare pe piata, compania Samsung urmand a nu percepe o diferenta chiar atat de mare in comparatie cu modelele vandute in cursul anului trecut. Mai exact, conform unor surse din cadrul partenerilor companiei Samsung, in Marea Britanie Samsung GALAXY Note 9, in versiunea cu 128 GB spatiu de stocare si 6 GB RAM, va avea un pret de vanzare de 900 de lire, sau 1000 de euro.

Samsung GALAXY Note 9 este in Marea Britanie cu doar 30 de lire mai scump decat modelul anterior, deci vorbim despre o diferenta foarte mica, desi spatiul de stocare e dublu, iar cantitatea de RAM e mai mare, separat de bateria mult mai mare. Luand in calcul ceea ce s-a schimbat la interior in Samsung GALAXY Note 9, fata de modelul anterior, diferenta de pret perceputa de catre compania Samsung este infima si merita platita fara probleme.

Samsung GALAXY Note 9: Preturile OFICIALE de LANSARE

Samsung GALAXY Note 9 va fi totusi mult mai scump decat modelele actuale cu reducerile substantiale de preturi pe care partenerii celor de la Samsung le-au aplicat, dar asta e o cu totul alta poveste. Samsung GALAXY Note 9 va avea un pret de 1000 de euro in Marea Britanie, insa in Romania telefonul ar urma sa coste cam 1020 – 1030 de euro, deci ar urma sa fie cu aproximatvi 100 – 200 de LEI mai scump decat modelul lansat anul trecut pe piata din tara noastra.

Samsung GALAXY Note 9 nu va fi cu mult mai scump nici in Romania, la fel ca in restul tarilor europene, asa ca toti cei care vor dori sa il cumpere, vor avea posibilitatea de a o face prin plata unei diferente infime. Ca sa fiu complet sincer, cred ca pretul care va fi cerut pentru Samsung GALAXY Note 9 este unui foarte bun in conditiile in care schimbarile sunt majore in comparatie cu modelele anterioare, dar ramane de vazut daca si fanii vor gandi la fel.