iPhone 9 si iPhone X Plus: Apple STRICA Planurile Producatorilor Android

iPhone 9 si iPhone X Plus vor strica planurile producatorilor de telefoane Android, compania Apple asigurandu-se ca poate avea un avantaj major in fata acestora.

iPhone 9 iPhone X Plus Apple STRICA Planurile Android

iPhone 9 si iPhone X Plus vor avea Face ID integrat de catre compania Apple, iPhone 11 urmand a avea deasemenea aceeasi tehnologie oferita pentru recunoastere faciala si deblocarea telefoanelor de catre utilizatori. Pentru ca aceasta componenta a avut probleme foarte mari de productie in 2017, cei de la Apple au cerut deja inceperea productiei pentru camerele care vor fi integrate in iPhone 9 si iPhone X Plus pentru Face ID.

iPhone 9 si iPhone X Plus au generat pentru Lumentum, unul dintre partenerii Apple care produce camerele TrueDepth pentru Face ID, incasari mai mari in ultimele luni multumita comenzilor celor din Cupertino. Cei de la Apple vor sa aiba din timp suficiente camere TrueDepth pentru iPhone 9 si iPhone X Plus, asa ca au cerut inceperea productiei mult mai devreme decat in mod normal, astfel incat acum Foxconn sa poata asambla telefoanele in vederea crearii stocului pentru lansare.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Apple STRICA Planurile Producatorilor Android

iPhone 9 si iPhone X Plus va folosi camere TrueDepth produse in proportie de 75% de catre cei de la Lumentum, cei de la Apple plasand deja comenzi care reprezinta vasta majoritate a productiei acestei companiei. Pentru anul 2018 cei de la Apple vor insuma vasta majoritate a productiei de camere 3D la toti producatorii acestor module, astfel ca iPhone 9 si iPhone X Plus vor avea si in 2018 in avantaj serios in fata telefoanelor competitoare.

“However, at the end of the Jun-18 quarter, the company began shipping higher volumes to key customers (aka Apple), which exceeded Management expectations. More importantly, the company continues to anticipate order volume to significantly accelerate in Sep-18 and Dec-18 quarter. Given Lumentum and other VCSEL suppliers continue to be capacity constrained, we believe Apple has once again secured the majority of all VCSELs produced in 2018, further expanding their lead in AR.”

iPhone 9 si iPhone X Plus vor reprezenta in continuare o problema pentru producatorii Android care intentioneaza sa copieze Face ID, cei de la Apple asigurandu-se ca acestia nu vor avea ce componente sa foloseasca. Aceeasi problema a fost si anul trecut cu iPhone X, iar Apple s-a asigurat si ca in 2018 isi va tine competitorii la distanta, insa acum iPhone 9 si iPhone X Plus vor avea suficiente camere pentru ca suficient de multe unitati sa fie produse pentru lansare.