Android 9: Functia GROZAVA ce nu o are iPhone

Android 9 are o noua functie grozava implementata de catre compania Google, ea fiind inspirata de la Samsung, insa din pacate nu este implementata si in iPhone.

Android 9 Functia GROZAVA iPhone

Android 9 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Google, iar americanii au implementata o gama foarte variata de functii noi pentru utilizatori, printre ele numarandu-se si una care ar trebui sa ajunga in iPhone. Vorbesc despre o functie a Android 9 pe care cei de la Google au preluat-o inspirandu-se de la compania Samsung, care o ofera de ceva vreme pentru telefoanele sale, dar care acum e oferita in mod nativ in sistemul de operare Android.

Android 9 are implementata o noua functie care permite folosirea de wallpaper-uri speciale cu telefoanele care au Always-on Display, adica ecrane OLED care pot fi tinute mereu deschise pentru a afisa anumite informatii. Cei de la Samsung au oferit pentru telefoanele lor wallpaper-uri speciale compatibile cu ecranele AoD, iar acum compania Google a implementat in Android 9 functionalitate care aduce suport oficial pentru acest tip de wallpaper-uri in toate telefoanele.

Android 9: Functia GROZAVA ce nu o are iPhone

Android 9 Functia GROZAVA iPhone 1

Android 9 nu doar ca are implementata aceasta functionalitate, ci are si diverse functii noi integrate de catre cei de la Google pentru a oferi o experienta mai buna de utilizare pentru cei care cumpara telefoane cu Android 9. Mai exact, in Android 9 telefoanele cu Always-on Display pot identifica muzica din preajma lor chiar si cand nu au acces la internet, insa totul doar temporar, deoarece wallpaper-urile sunt afisate 1 minut, dupa care un fundal negru ramane vizibil.

Android 9 nu are suport si pentru folosirea de imagini animate de tip GIF ca si wallpaper pentru telefoanele cu ecran AoD, insa cei de la Google probabil ca vor integra aceasta functionalitate in viitor. Android 9 are o gama extrem de variata de functii noi pentru telefoanele pe care va ajunge intr-un final, iar tare bine ar fi ca Apple sa implementeze ceva similar si in iPhone, mai ales ca foloseste acum ecrane OLED si nu mai are de ce sa evite sa ofere asa ceva.