YouTube: RECOMANDA Telefoanele BUNE pentru VIDEO

YouTube recomanda de astazi cele mai bune telefoane pentru a vedea clipuri video prin platforma, iata care dintre smartphone-urile actuale sunt recomandate.

YouTube RECOMANDA Telefoane VIDEO

YouTube a uimit ieri lumea intreaga cu un anunt privind recomandarea celor mai bune telefoane care pot fi folosite pentru a urmari clipurile video care sunt disponibile in platforma sa in momentul de fata. Cei de la YouTube au lansat un program numit YouTube Signature Device, iar compania Samsung s-a laudat cu faptul ca Samsung GALAXY Note 9 este unul dintre telefoanele pe care compania americana le lauda pentru a vedea clipuri video prin platforma.

YouTube recomanda Samsung GALAXY Note 9 ca fiind cel mai bun telefon pentru a vedea clipuri video in platforma in acest moment, Sony Xperia XZ2 Premium, HTC U12+ si OnePlus 6 fiind urmatoarele in top. In mod interesant, cei de la YouTube nu recomanda telefoanele Huawei printre cele mai bune pentru a urmari clipuri video, desi Mate 10 Pro e mentionat mai jos, iar asta probabil pentru ca ele opresc redarea de continut audio in momentul in care aplicatia este lasata deschisa in fundal.

YouTube: RECOMANDA Telefoane BUNE pentru FILME

YouTube RECOMANDA Telefoane VIDEO 1

YouTube nu recomanda nici macar un telefon iPhone ca fiind bune pentru a urmari clipuri video in platforma, dar asta nu ar trebui sa fie o surpriza din moment ce Apple nu ofera la fel de multe functii precum producatorii Android. Cele 18 telefoane recomandate de YouTube pot reda clipuri video la 360 de grade, au suport HDR, pot reda multe cadre pe secunda, pot decoda filme 4K, au codecuri de ultima generatie, iar telefoanele iPhone nu pot reda 4K, deci nu sunt prezente acolo.

“These smartphones can deliver the best-in-class YouTube experience by combining next generation technologies, video performance, and reliability. With a Signature Device, you can enjoy vivid HDR videos, immersive 360° video, and fast video load times – all while using less bandwidth. To qualify as a Signature Device, a phone must support high dynamic range, high frame rate, reliable DRM performance, 4K decoding, and use next generation video codecs. We’ve worked with manufacturers to verify these devices meet or exceed our performance expectations.”

YouTube stie totusi ca exista foarte multi utilizatori care se uita la clipuri video de pe iPhone, insa Apple nu a implementat codecul VP9 in iOS, iar fara el nu putem vedea clipuri 4K pe platforma, asa ca telefoanele nu sunt recomandate. Ca sa fiu complet sincer, nu stiu cata lume va lua in serios aceste recomandari ale YouTube atunci cand cumpara un telefon mobil, insa cei de la Apple ar trebui sa fie prezenti in acel top si sa nu mai refuze sa ofere suport pentru tehnologii noi.

10 COMENTARII

  1. Dar se poate “ascunde decupajul”, dacă se adaugă o bara neagră cat dimensiunea decupajului o să fie ok, adică să nu mai taie din videoclip.

  2. Dar se poate “ascunde decupajul”, dacă se adaugă o bara neagră cat dimensiunea decupajului o să fie ok, adică să nu mai taie din videoclip.

  3. Dar se poate “ascunde decupajul”, dacă se adaugă o bara neagră cat dimensiunea decupajului o să fie ok, adică să nu mai taie din videoclip.

  4. Sunt fan convins Android, DAR, nu cumva Youtube este parte a Google Co ?? Eu parca asa stiu… Poate gresesc. Am vazut Iphone X si are super ecran. De la Samsung dar super oricum…