Samsung GALAXY Note 9 vs iPhone X: Comparatii Detaliate

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone X apar in primele comparatii detaliate care ne arata cele doua telefoane prezentate unul langa celalalt din toate unghiurile.

Samsung GALAXY Note 9 iPhone X Comparatii Detaliate

Samsung GALAXY Note 9 apare astazi in primele comparatii detaliate cu iPhone X la mai putin de o zi dupa ce a fost lansat de catre compania Samsung intr-o conferinta ce a avut loc in New York. Niciunul dintre cele doua clipuri video nu este in limba engleza, insa macar puteti vedea alaturate telefoanele Samsung GALAXY Note 9 si iPhone X pentru a vedea ce fel de diferente exista intre ele in ceea ce priveste design-ul general al producatorilor.

Samsung GALAXY Note 9 are un ecran cu diagonala de 6.4 inch, incluzand marginile, iar iPhone X are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, diferentele dintre dimensiunile acestora fiind foarte mari. Samsung GALAXY Note 9 are deasemenea margini pentru ecran in partile superioara/inferioara, in timp ce iPhone X are doar un decupaj, si margini mult mai subtiri, iar aprecierea unuia, sau a altuia, ramane la atitudinea celor care le compara.

Samsung GALAXY Note 9 vs iPhone X: Comparatii Detaliate

Samsung GALAXY Note 9 are deasemenea o camera duala orizontala, in locul celei verticale din iPhone X, iar sub ea este pozitioant in mod destul de ciudat butonul pentru citirea amprentelor si deblocare. Nici dimensiunea diferita a celor doi senzori de imagine ai camerei duale din Samsung GALAXY Note 9 nu este o alegere de design prea grozava, insa de la Samsung nu ne putem astepta la lucruri grozave atunci cand decid sa nu mai copieze telefoanele Apple.

Samsung GALAXY Note 9 este cu mult mai mare decat iPhone X, insa este gandit si pentru un public total diferit, el avand deasemenea o baterie de 4000 mAh, cu peste 1100 mAh mai mare decat cea din telefonul Apple. Partea interesanta este ca Samsung GALAXY Note 9 are un pret egal cu cel al iPhone X in SUA, el fiind vandut cu 999 de dolari de catre coreeni, insa in Romania are un pret mai mic decat telefonul Apple, chiar si cu reducerile aplicate pentru cel din urma.