Galaxy Home: INTREG Internetul RADE de Boxa Samsung

Samsung GALAXY Home a fost prezentata de catre compania Samsung, boxa inteligenta generand ironii de la intregul internet din cauza design-ului urat.

Galaxy Home Internet RADE Boxa Samsung

Samsung Galaxy Home este boxa inteligenta anuntata impreuna cu Samsung GALAXY Note 9, ea fiind un raspuns al celor de la Samsung pentru HomePod, Google Home, si produsele Amazon. Desi Samsung Galaxy Home s-a fi aflat in proces de dezvoltare timp de cateva luni la coreeni, rezultatul final este unul care a starnit foarte mult amuzament pentru intregul internet.

Samsung Galaxy Home are un design foarte urat, seamana cu un gratar care abia asteapta sa prajeasca ceva, iar internetul a profitat de ocazie pentru a le arata celor de la Samsung cat de prost e design-ul. Cei de la Samsung reusesc uneori sa lanseze produse care au design extrem de urat, iar Samsung Galaxy Home este o noua dovada a acestui lucru.

Samsung Galaxy Home are totusi un design usor diferit fata de cel al altor boxe inteligente existente pe piata, dar din dorinta de a se diferentia, cei de la Samsung au reusit sa se faca de ras. Voi ce parere aveti despre design-ul Galaxy Home ?

Galaxy Home Internet RADE Boxa Samsung 1

Galaxy Home Internet RADE Boxa Samsung 2

Galaxy Home Internet RADE Boxa Samsung 4

Galaxy Home Internet RADE Boxa Samsung 5