Samsung GALAXY Home: Boxa Inteligenta, dar URATA

Samsung GALAXY Home a fost prezentata oficial ieri de catre compania Samsung, noua boxa inteligenta avand un design urat, dar functiile ar trebui sa compenseze.

Samsung GALAXY Home Boxa Inteligenta URATA

Samsung GALAXY Home este boxa inteligenta anuntata de catre compania Samsung ca raspuns la HomePod, iar asta pentru ca daca ar fi fost o competitoare pentru Google, sau Amazon, ar fi fost lansata de mult. Totusi, Samsung GALAXY Home vrea sa concureze cu toate boxele inteligente, insa dupa cum puteti vedea, arata destul de urat, din pacate.

Samsung GALAXY Home a fost anuntata ieri de catre compania Samsung, insa foarte multe detalii cu privire la ea nu se cunosc, iar asta deoarece ea va fi lansata oficial in toamna. Samsung GALAXY Home ar trebui sa combine un design elegant cu sunet de inalta calitate, insa din moment ce arata atat de urat, ar trebui sa aiba o calitate audio excelenta.

Samsung GALAXY Home: Boxa Inteligenta, dar URATA

Samsung GALAXY Home are 6 difuzoare integrate impreuna cu un subwoofer pentru a oferi sunet surround pentru utilizatori, 8 microfoane fiind folosite pentru a percepe comenzile date catre Bixby. Samsung GALAXY Home are in partea superioara o sectiune pentru control folosind butoane fizice, restul boxelor inteligente avand metode similare de control.

Samsung GALAXY Home nu are dezvaluit de catre cei de la Samsung pretul la care urmeaza sa fie vanduta, insa daca va costa peste 300 de dolari, va avea sanse mici de succes. Samsung GALAXY Home nu arata chiar atat de grozav, asa ca ar trebui sa uimeasca prin functionalitate, altfel Samsung va avea un nou produs pe care nimeni nu-l va dori.