GALAXY Note 9: iPhone X IRONIZAT in mod STUPID de Samsung

Samsung GALAXY Note 9 este promovat prin ironizarea in mod stupid a iPhone X de catre compania Samsung in doua noi reclame publicate noaptea trecuta.

GALAXY Note 9 iPhone X IRONIZAT STUPID Samsung

Samsung GALAXY Note 9 a fost prezentat in mod oficial de catre compania Samsung in cursul zilei de joi, asa ca era normal ca vineri sa lanseze doua reclame stupide in care sa incerce sa ironizeze iPhone X si Apple. In prima reclama de mai jos, cei de la Samsung dau de inteles ca Samsung GALAXY Note 9 este mai performant decat iPhone X, desi are un procesor inferior din toate punctele de vedere, cu memoria RAM lucrurile fiind diferite, totusi.

Samsung GALAXY Note 9 este inferior iPhone X in ceea ce priveste puterea de procesare, placa video fiind deasemenea inferioara, insa cei de la Samsung sustin in mod stupid ca telefonul lor e mai puternic. As spune ca Samsung minte cand spune asta, insa trebuie sa recunoastem faptul ca Samsung GALAXY Note 9 este superior iPhone X cand vine vorba despre tinerea deschisa a aplicatiilor in fundal, din cauza cantitatii de memorie RAM, insa asta nu-l face mai puternic, mai rapid, ci dar capabil sa tina aplicatii deschise.

https://youtu.be/Jd-FKm27IWE

Samsung GALAXY Note 9: iPhone X IRONIZAT in mod STUPID de Samsung

Samsung GALAXY Note 9 are deasemenea promovat faptul ca are un stylus, S Pen, care poate fi folosit pentru a controla telefonul, iar Apple Pencil nu e compatibil cu iPhone X, ca si cum clientii Apple isi doreau cu disperare asta. Cei de la Samsung inca mai traiesc, in mod stupid, in anul 2006, cand ecranele rezistive aveau nevoie de stylusuri, insa in 2018 vasta majoritate a utilizatlilor n-au ce face cu unul, asa ca S Pen din Samsung GALAXY Note 9 e util pentru putina lume.

https://youtu.be/qqcBAcVeazw

Samsung GALAXY Note 9 este un telefon bun, nu pot sa neg asta, insa ce de la Samsung se pun intr-o situatie ridicola prin promovarea unor lucruri care fie nu sunt total adevarate, fie sunt complet inutile. Desigur ca in situatia disperata in care se afla acum, compania Samsung face orice poate pentru a genera vanzari bune pentru Samsung GALAXY Note 9, insa reclamele stupide de acest gen ar trebui sa dispara din strategia sa.