iOS 12 Beta 7 a fost RETRAS de catre Apple

iOS 12 beta 7 a fost retras de catre compania Apple pentru iPhone si iPad in urma unor probleme serioase descoperite de catre utilizatorii versiunii.

iOS 12 Beta 7 RETRAS Apple

iOS 12 beta 7 a fost lansat aseara de catre compania Apple, insa a fost retras pe parcursul noptii din cauza unor probleme foarte serioase descoperite de catre dezvoltatori. Se pare ca iOS 12 beta 7 are probleme foarte mari de performante, multi dezvoltatori reclamand faptul ca telefoanele si tabletele au devenit extrem de incete dupa instalarea actualizarii.

iOS 12 beta 7 ar genera probleme doar pentru cei care au facut actualizarea prin sistemul Software Update, Actualizare Software, actualizarea folosind ipsw-ul neavand probleme. In aceasta idee, cei de la Apple au retras doar actualizarea prin OTA a iOS 12 beta 7, ipsw-ul complet ramanand in portalul dedicat dezvoltatorilor, cel putin deocamdata.

iOS 12 Beta 7 a fost RETRAS de catre Apple

iOS 12 beta 7 se blocheaza in lockscreen, sau in folosirea anumitor aplicatii, dar asta timp de doar cateva secunde, dupa care lucrurile revin la normal, probleme de acest gen fiind intalnite si in versiunile publice. Totusi, numarul foarte mare de dezvoltatori care s-a plans din cauza acestei probleme a convins compania Apple sa retraga actualizarea, deocamdata.

iOS 12 beta 7 va fi relansat de catre cei de la Apple printr-o actualizare intermediara noua, astfel ca toti dezvoltatorii care au probleme, vor reveni la o situatie normala. Mai mult decat atat, versiunea public beta 6 a iOS 12 va fi deasemenea amanata pana cand va fi descoperita sursa problemei, asa ca veti mai avea ceva de asteptat pana cand ea va fi oferita.