Samsung GALAXY X: ANUNTUL IMPORTANT al Samsung

Samsung GALAXY X are parte de un anunt foarte important din partea presedintelui diviziei mobile ale companiei Samsung, iata ce a spus acesta despre noul telefon.

Samsung GALAXY X ANUNT IMPORTANT Samsung

Samsung GALAXY X este considerat de catre cei de la Samsung drept un telefon extrem de important cu care coreenii vor sa faca o premiera mondiala, insa separat de asta au facut si un anunt foarte important in legatura cu el. Desi cei de la Huawei anuntasera ca vor sa intreaca Samsung in lansarea unui asemenea model de telefon, presedintele diviziei mobile a Samsung a reiterat ieri in fata presei ca Samsung GALAXY X va fi primul telefon pliabil, dar inteligent, lansat la nivel global.

Samsung GALAXY X ar trebui sa fie o premiera mondiala daca planurile Samsung se vor dovedi a fi adevarate, coreenii dorind sa le ofere oamenilor posibilitatea de a cumpara un telefon cu adevarat inovator. Cei de la Huawei intentioneaza sa prezinte un telefon pliabil cu mult inaintea companiei Samsung, insa Samsung GALAXY X ar trebui sa fie primul telefon pliabil care va ajunge pe piata la consumatori, sau cel putin asta spune Samsung in momentul de fata.

Samsung GALAXY X: ANUNTUL IMPORTANT al Samsung

Samsung GALAXY X are implementate de catre compania Samsung inovatii care sunt “acceptate si iubite de catre consumatori”, acesta fiind unul dintre motivele pentru care acest smartphone nu a fost lansat in 2018, si a fost amanat pentru 2019. Partea interesanta, este totusi ca Samsung GALAXY X nu va fi un singur model, asa cum s-a sugerat, presedintele diviziei mobile a Samsung sugerand faptul ca de fapt el a fost gandit pentru o serie.

“Koh said the unveiling time for Samsung’s foldable phone isn’t far away and that the firm has overcome many obstacles in quality and durability. “We wouldn’t have started [the project] if it was a going to be a one-time thing.””

Samsung GALAXY X ar urma sa fie lansat doar intr-o prima versiune acum, insa in anul 2020 ar urma sa fie lansat si un model urmator, compania coreeana dorind sa ofere roduse care nu exista deocamdata pe piata. Aceasta este intr-adevar o surpriza, si sugereaza faptul ca Samsung GALAXY X este gandit ca un telefon care sa fie un inceput pentru un drum nou pentru cei de la Samsung, deci ne asteapta cativa ani foarte interesati.