Prima Pagina Apple Apple Pregateste lansarea unor noi MacBook-uri IEFTINE

Apple Pregateste lansarea unor noi MacBook-uri IEFTINE

Apple pregateste lansarea unui nou model de MacBook in perioada urmatoare, compania americana dorind sa isi creasca vanzarile de laptop-uri in 2018.

16

Apple lansarea noi MacBook IEFTINE

Apple a fost acum cateva luni in centrul unor zvonuri care dadeau de inteles ca noi modele ieftine ale MacBook ar fi pregatite de catre compania americana pentru lansare in vara. Desigur ca asta nu s-a intamplat, asa ca zvonurile revin acum in atentia lumii, insa de aceasta data cu o data de lansare anuntata pentru o data ceva mai tarzie decat se credea.

Apple ar vrea sa lanseze un nou model ieftin al MacBook care ar avea un ecran cu diagonala de 13 inch, pretul putand fi de maxim 1000 de dolari, in ciuda faptului ca ar fi un model nou. Acest model de MacBook ar urma sa aiba Retina Display, iar daca va fi intr-adevar mai ieftin de 1000 de dolari, atunci va fi cu siguranta extrem de cautat de catre foarte multa lume.

Apple Pregateste lansarea unor noi MacBook-uri IEFTINE

Apple s-ar baza pe Quanta pentru a-si fabrica acest nou model de MacBook, iar productia ar urma sa inceapa undeva prin cel de-al patrulea trimestru fiscal al acestui an. Daca productia pentru noul MacBook va incepe prin octombrie – noiembrie, atunci lansarea ar putea avea loc prin decembrie, insa ramane de vazut cum gandeste compania Apple lansarea.

“Despite a cut in orders from Dell, Compal will see a dramatic ramp-up in orders from HP in the third quarter, the research report discloses. But Quanta’s shipments are expected to also rise above 10 million units in the fourth quarter thanks to orders for Apple’s new inexpensive notebooks.”

Apple a avut in T2 2018 o scadere substantiala a vanzarilor din cauza faptului ca majoritatea fanilor asteptau o actualizare pentru multe serii de produse, unsa un MacBOok de acest gen ar putea schimba lucrurile. Analistii sustin ca vanzarile ar putea creste cu pana la 10 – 15% pentru Mac-uri multumita unui model ieftin, asa ca ramane de vazut ce va face Apple.