Apple Pregateste Noi SURPRIZE pentru Apple Watch

Apple pregateste lansarea unor noi surprize pentru Apple Watch, compania americana dorind sa le ofere clientilor noi functii pe care nu le-au mai avut.

Apple Noi SURPRIZE Apple Watch

Apple pregateste noi surprize pentru Apple Watch in viitor, compania americana avand in momentul de fata in dezvoltare chip-uri speciale care sa comunice cu senzorii de snatate din smartwatch-uri. Cei de la Apple nu par sa fie prea multumiti de ceea ce le ofera partenerii lor, astfel ca dezvolta chip-uri care sa fie special optimizate pentru diverse tipuri de senzori de sanatate.

Apple foloseste senzori pentru masurarea batailor inimii folosind Apple Watch, insa ar vrea in viitor sa implementeze senzori pentru a masura glicemia, si nu doar atat, insa are nevoie de hardware special. Mai mult decat atat, cei de la Apple vor sa ofere si functii care nu exista in alte smartwatch-uri, iar pentru asta au nevoie de chip-uri special gandite pentru produsele sale.

Apple Pregateste Noi SURPRIZE pentru Apple Watch

Apple Watch 4 ar fi pregatit de catre compania Apple cu un sistem avansat de monitorizare a batailor inimii, el fiind bazat pe noi senzori speciali integrati in ceasul inteligent. Cei de la Apple vor deasemenea sa implementeze si alte functii noi pentru smartwatch-urile sale, iar pentru asta au nevoie de chip-uri special gandite de catre inginerii sai.

“Apple has a team exploring a custom processor that can make better sense of health information coming off sensors from deep inside its devices, job listings show. The effort hints at Apple’s ability to pump out custom chips on as-needed basis, reflecting a greater level of vertical integration than other technology companies. Building custom chips for narrow functions can help Apple add new features and improve efficiency of its hardware while protecting its intellectual property from would-be imitatotrs (sic).”

Apple stie ca aceasta nu este o munca usoara, de aceea angjeaza oameni specializati pe creare de chip-uri care sa preia informatii din senzori pentru monitorizarea sanatatii. Avand in vedere ca Apple acum face angajari, va fi nevoie de cativa ani pentru ca produsele cu aceste noi functii sa ajunga efectiv in magazine, deci mai trebuie rabdare.

25 COMENTARII

  1. grea aceasta trecere pt mine…la alte produse e mai usor, dar aici sa inlocuiesc ce am eu,e f greu. Pana la urma este SINGURUL lucru ce merge si trece prin multiple generatii

    PS: stiu ca iar bagi aberatii ca doar vorbesc bla bla si nu am cumparat…deci ca sa te scutesc de un comentariu la care ma astept si il stiu

  2. ce sa golesti cand primesti mai mult decat cheltuiesti? doar nu cumpar infinit sa le golesc linia de productie
    Apple watch este poate o jucarie, dar macar este ceva fata de oamenii si masinariile de la samsung ce sunt opuse in notiunea de “a salva vieti”

  3. Samsung cauta sa omoare oameni cat mai oficial, Apple cauta sa salveze..
    Stiti cum e, trebuie sa fie un echilibru, ce omoara samsung, apple salveaza

  4. grea aceasta trecere pt mine…la alte produse e mai usor, dar aici sa inlocuiesc ce am eu,e f greu. Pana la urma este SINGURUL lucru ce merge si trece prin multiple generatii

    PS: stiu ca iar bagi aberatii ca doar vorbesc bla bla si nu am cumparat…deci ca sa te scutesc de un comentariu la care ma astept si il stiu

  5. ce sa golesti cand primesti mai mult decat cheltuiesti? doar nu cumpar infinit sa le golesc linia de productie
    Apple watch este poate o jucarie, dar macar este ceva fata de oamenii si masinariile de la samsung ce sunt opuse in notiunea de “a salva vieti”

  6. Eu l-am luat mai tare , pentru munca ca sa nu țin 7 plus in buzunar, pentru ca e incomod și nu pot ca sa ma mișc ?? și am fost necesar un watch s3 sport