Masina Apple va fi LANSATA, iata CAND va fi Disponibila

Masina Apple va fi lansata de catre cei din Cupertino, iata si cand ar urma sa fie ea disponibila pentru vanzare in magazinele americanilor.

Masina Apple LANSATA CAND Disponibila

Masina Apple, acel produs care a devenit un fel de mit, precum televizorul Apple, se pare ca ar urma totusi sa ajunga pe piata, insa nu chiar atat de curand precum se asteptau unii. Un reputat analist a afirmat astazi ca masina Apple va fi lansata de catre americani, insa abia undeva prin 2023 – 2025, iar asta pentru ca pana atunci tehnologiile necesare ei nu ar fi pregatite.

Masina Apple ar urma sa fie lansata cu noi functii speciale bazate pe realitate augmentata, acestea urmand a o diferenta in fata celorlalte automobile existente pe pietele globale. Analistul spune ca in piata auto exista o cerere tot mai mare pentru masini care sa aduca tehnologii noi, iar cei de la Apple au inregistrat recent brevete care descriu moduri in care realitatea augmentata ar schimba complet experienta de a conduce.

Masina Apple va fi LANSATA, iata CAND va fi Disponibila

Apple are in dezvoltare cel putin un sistem de ghidare autonoma pentru automobile, acum cativa ani spunandu-se chiar ca Apple dezvolta o masina, dar in final s-a anuntat ca s-a renuntat la ea. Acum se anunta ca planurile ar fi revenit in atentia lumii pentru ca un automobil ar aduce foarte multi bani, dar si foarte multa faima pentru cei de la Apple, lucru complet adevarat.

“The reasons for this are as follows: (1) Potentially huge replacement demands are emerging in the auto sector because it is being redefined by new technologies. The case is the same as the smartphone sector 10 years ago; (2) Apple’s leading technology advantages (e.g. AR) would redefine cars and differentiate Apple Car from peers’ products; (3) Apple’s service will grow significantly by entering the huge car finance market via Apple Car, and (4) Apple can do a better integration of hardware, software, and service than current competitors in the consumer electronics sector and potential competitors in the auto sector.”

Parerea mea este ca Apple nu va lansa o masina pentru ca are nevoie de o infrastructura speciala pe care o va construi foarte greu, si cu investitii foarte mari. Vorbim despre reprezentante de vanzare si service-uri auto, logistica pentru distributie in intreaga lume, si multe altele pentru care ar avea nevoie de foarte mult timp pentru a se pregati.