iOS 12 Beta 8 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 8 a fost lansat pentru iPhone, iPad, si iPod Touch de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru dezvoltatori.

iOS 12 Beta 8

iOS 12 beta 8 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, americanii oferind noua versiune la cateva zile dupa ce au lansat un beta 7 cu probleme mari. Dezvoltatorii de aplicatii au inceput sa se planga din cauza faptului ca iOS 12 beta 7 are foarte mari probleme de performante, iar compania Apple a decis sa il retraga peste noapte.

iOS 12 beta 8 ar trebui sa fie lipsit de orice fel de probleme cu performantele, insa teoretic si de oricare altele, Apple pregatind o actualizare care sa functioneze cum trebuie. Cele mai recente versiuni beta ale iOS 12 au fost lipsite de probleme majore, asa ca existenta celor din iOS 12 beta 7 a fost o surpriza pentru foarte multa lume, din pacate pentru noi.

iOS 12 Beta 8 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 8 este oferit dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in momentul de fata, deci versiunea publica va fi lansata cel mai probabil maine de catre Apple. Problemele pentru iOS 12 beta 7 au aparut in urma actualizarii folosind sistemul OTA, insa acum ar trebui sa fie sigur sa instalati noua versiune prin acest mod in iDevice-uri.

Articolul precedenteMAG: MacBook cu 2800 LEI Pret REDUS in Romania
Articolul următorMacBook Air 2018 va Intra in Vanzare foarte Curand
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.