MacBook Air 2018 va Intra in Vanzare foarte Curand

MacBook Air 2018 va intra in vanzare foarte curand, compania Apple parand sa aiba planuri foarte avansate pentru a pune noul model de laptop in vanzare.

MacBook Air 2018 Vanzare Curand

MacBook Air 2018 este acel nou laptop cu Retina Display, ecran de 13 inch, si pret mai mic de 1000 de dolari pe care compania Apple il dezvolta in momentul de fata pentru a-l pune in vanzare. Desi pana in prezent nu se stia clar cand urmeaza sa fie disponibil MacBook Air 2018, ei bine noi informatii sugereaza faptul ca el va ajunge in magazine in septembrie.

MacBook Air 2018 ar urma sa fie lansat de catre cei de la Apple pana la finalul lunii septembrie, adica mult mai devreme decat ne spunea un alt zvon de zilele trecute, care sugera o lansare in decembrie. Aceste noi informatii par sa sugereze faptul ca Apple ar grabi lansarea MacBook Air 2018 pentru a-si creste vanzarile in perioada sarbatorilor de iarna, dupa o scadere in T2 2018.

MacBook Air 2018 va Intrat in Vanzare foarte Curand

MacBook Air 2018 urmeaza sa vina, cel mai probabil, cu un design modificat, procesoarele Intel de ultima generatie, medii de stocare si RAM mai rapide, plus alte modificari. Compania Apple va dori deasemenea sa ofere autonomie foarte buna pentru MacBook Air 2018, iar impreuna cu ecranul Retina, utilizatorii ar trebui sa aiba parte de o experienta foarte buna.

“The second quarter was the transition period when Apple was preparing for the releases of the upcoming new MacBook devices for the year. TrendForce therefore expects MacBook shipments to again post a large QoQ increase in 3Q18, as Apple will be releasing a new MacBook Pro at the start of the quarter and a new MacBook Air at the end of the quarter.”

MacBook Air 2018 va fi cu siguranta disponibil in multiple versiuni in baza configuratiilor gandite de catre Apple, insa cea mai ieftina ar trebui sa coste nu mai mult de 1000 de dolari. Oferind un MacBook Air 2018 de doar 1000 de dolari, compania Apple, are sanse foarte mari de a-si creste substantial vanzarile de MacBook-uri in urmatoarele luni, inainte de finalul anului.

4 COMENTARII

  1. Actualul Air – care este o rușine pentru anul 2018 – se vinde cu peste 1k€ preț de listă pentru modelul de bază, deci este aproape sigur că noul Air va păstra același preț ridicat.