Windows 10: Cea mai TARE Functie a fost LANSATA

Windows 10 are o noua functie foarte asteptata de catre un numar mare de utilizatori, ea fiind lansata astazi de catre compania americana pentru cei interesati.

Windows 10 TARE Functie LANSATA

Windows 10 are incepand de ieri o noua functie grozava lansata de catre compania Microsoft pentru toti utilizatorii sistemului de operare care au instalat deja April 2018 Update din momentul in care a fost disponibil si pana acum. Compania Microsoft a gandit aceasta noua functie pentru a usura viata utilizatorilor sai, iar ea este “legata” de o aplicatie numita Your Phone, care poate fi instalata chiar acum prin intermediul Microsoft Store-ului.

Windows 10 le permite utilizatorilor cu aplicatia Your Phone sa vada pe calculatoare o gama foarte variata de informatii care sunt stocate in telefoanele lor, cei cu Android fiind privilegiati in fata celor care au iPhone, deocamdata. Folosind aplicatia YourPhone pentru Windows 10, utilizatorii Android vor putea deocamdata sa copieze foarte usor pozele din telefoane in calculatoare fara a le mai cauta prin fisierele de sistem, sau a instala aplicatii de la Samsung.

Windows 10: Cea mai TARE Functie a fost LANSATA

Windows 10 a avut aceasta functie in plin proces de testare in cadrul companiei Microsoft timp de cateva saptamani bune inainte de a fi lansata in mod oficial, iar acum utilizatorii o pot folosi, in curand urmand a fi integrate si alte functii. Mai exact, cei de la Microsoft planuiesc sa implementeze pentru aplicatia Your Phone pentru Windows 10 posibilitatea de a sincroniza inclusiv mesajele si notificarile de pe telefoanele Android, astfel ca utilizatorii nu vor mai fi nevoiti sa-si atinga telefoanele.

“Snap a pic on your phone, see it on your computer. With Your Phone app, get instant access to your Android phone’s photos, right on your computer. Finally, you can stop emailing yourself photos. Need to add a photo to your presentation? Want to spruce up that selfie? Just drag and drop. You must link your Android phone to your computer in Windows Settings or through Your Phone app. You will receive an app from Microsoft which you must download to your mobile phone and follow the setup prompts. Requires Android 7.0+. Tell us what features you’d like to see next by selecting Feedback in Your Phone app.”

Windows 10 va aduce unele dintre aceste functii si pentru iPhone, insa acolo vorbim doar despre ceva ce va permite continuarea navigarii de pe calculator pe telefon si nimic mai mult, din cauza limitarilor celor de la Apple. Daca sunteti interesati sa testati aceasta noua functia a Windows 10 pe telefoanele Android, atunci cautati aplicatia Your Phone in Microsoft Store, instalati-o in calculatoarele voastre, si urmati pasii pentru a face interconctarea cu telefonul vostru Android.