iOS 12 Jailbreak va fi Lansat pe iPhone si iPad

iOS 12 va avea o solutie de jailbreak lansata pentru iPhone si iPad, un cunoscut hacker confirmand faptul ca ea isi va face aparitia la un moment dat.

iOS 12 Jailbreak Lansat iPhone iPad

iOS 12 va avea o solutie de jailbreak disponibila pentru iPhone si iPad, sau cel putin asta ne spune unul dintre membrii celebrei echipe de hackeri Electra, care a lansat solutia de jailbreak pentru iOS 11. Din partea celor care au dezvoltat solutia de jailbreak Electra nu am avut promisiuni desarte pana acum, asa ca de aici vine si increderea ca solutia de jailbreak anuntata de catre ei are sanse foarte mari de a se transforma in realitate.

iOS 12 a avut pana acum demonstratii ale faptului ca exista exploit-uri care permit lansarea unei solutii de jailbreak pentru iPhone si iPad, iar ceea ce spun cei din spatele Electra intareste ideea lansarii. Cei care au demonstrat pana acum jailbreak-ul pentru iOS 12 nu au intentia de a-si lansa prea curand exploit-urile, insa dezvoltatorii Electra ar putea avea alte surprize in plan.

iOS 12 Jailbreak va fi Lansat pe iPhone si iPad

iOS 12 Jailbreak Lansat iPhone iPad 1

Desi solutiile de jailbreak au pierdut foarte mult din popularitate in ultimii ani, exista in continuare interes pentru aparitia lor, dar si bani de generat de pe urma utilizatorilor. In aceasta idee, dezvoltatorii vor sa profite cat pot de mult de oamenii care vor sa mai faca jailbreak, si sigur vor lansa unul pentru iOS 12, chiar daca nu atat de repede precum speram.

iOS 12 va avea sigur o solutie de jailbreak disponibila, din punctul meu de vedere, insa cred ca va fi nevoie de multa rabdare din partea utilizatorilor care o asteapta cu mare interes. Nu cred ca hackerii se vor grabi sa o lanseze foarte curand pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, asa ca daca nu apare prin noiembrie, ar trebui sa mai existe rabdare pana cand va fi lansat.