Google: Produs SURPRIZA Pregatit de LANSARE

Google se pregateste sa uimeasca lumea intreaga in curand cu un produs surpriza pe care vrea sa il puna in vanzare cat se poate de repede pentru clienti.

Google Produs SURPRIZA LANSARE

Google este in plin proces de pregatire pentru lansarea noilor Google Pixel 3, insa separat de ele se pare ca va mai ajunge pe piata un al treilea produs, acesta urmand a fi prezentat impreauna cu cele doua smartphone-uri. Mai exact, conform unor noi informatii aparute astazi in legatura cu planurile celor de la Google, se pare ca Google Pixel Watch urmeaza sa fie prezentate deasemenea de catre compania americana impreuna cu smartphone-urile.

Google ar vrea sa urmeze calea celor de la Apple, si sa ofere Pixel Watch ca un companion pentru noile sale smartphone-uri din seria Pixel 3, asa cum Apple Watch e prezentat impreuna cu noi modele ale iPhone. Google a schimbat recent regulile pentru Wear OS, sistemul de operare in baza caruia va functiona Pixel Watch, cerand-le dezvoltatorilor sa faca aplicatii de calitate mai buna pentru toate smartwatch-urile care au instalat acest sistem de operare de catre producatori.

Google: Produs SURPRIZA Pregatit de LANSARE

Google are deasemenea dezvaluit un nou sistem pentru smartwatch-uri care poarta denumirea Google Coach, el fiind gandit pentru a monitoriza sesiunile de fitness ale utilizatorilor care vor folosi Pixel Watch. Separat, Google a fost in iulie in centrul unor zvonuri care dadeau drept sigura lansarea Pixel Watch in octombrie, iar toate aceste date adunate sugereaza faptul ca noul model de smartwatch si-ar putea face aparitia chiar la inceputul acelei luni.

“Google is making changes to its Wear OS app review process that could improve the quality of software on the platform. It’s also reportedly working on a fitness coach/assistant for wearables. Put together, it sure seems like the company is preparing for some sort of wearable release.”

Google avea nevoie de un produs cu care sa concureze mai serios cu Apple Watch, iar un Pixel Watch cu aplicatii mai bune, si acest sistem Google Coach, este exact ceea ce trebuie pentru a creste vanzarile de smartwatch-uri. Desigur ca de la un simplu zvon si pana la un produs real este cale foarte lunga, insa cei de la Google sunt hotarati sa nu ramana indiferenti la nevoile utilizatorilor, dar si la schimbarile constante de pe piata smartwatch-urilor.