MacBook Air 2018 va fi mai SCUMP decat Sperai

MacBook Air 2018 va fi mai scump decat isi imagineaza foarte multa lume, compania Apple planuind sa scoata profit frumos cu acest nou produs aflat in dezvoltare.

MacBook Air 2018 SCUMP

MacBook Air 2018 incepe sa intre in atentia lumii intregi zilele acestea dupa ce au inceput sa apara tot mai multe informatii noi cu privire la planurile companiei Apple. Acest MacBook Air 2018 a fost prezentat ca un laptop cu Retina Display de 13 inch si componente de ultima generatie, dar un pret de doar 1000 de dolari, insa se pare ca acesta este doar un vis.

MacBook Air 2018 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple la un pret de aproximativ 1200 de dolari in cursul lunii septembrie, el putand fi prezentat impreuna cu iPhone X Plus si Apple Watch 4. MacBook Air 2018 ar urma deasemenea sa foloseasca procesoare Intel Kaby Lake produse folosind un proces de fabricatie de 14nm, deci ar trebui sa ofere performante bune.

MacBook Air 2018 va fi mai SCUMP decat Sperai

MacBook Air 2018 se anunta a fi un laptop grozav cu care Apple putea genera vanzari foarte bune in perioada sarbatorilor de iarna, insa in final se pare ca va fi nimic mai mult decat un nou model scump. Desigur ca nu trebuia sa ne asteptam la prea multe de la Apple, pentru ca profitul conteaza cel mai mult pentru ea, iar cei care asteapta MacBook Air 2018, trebuie sa se pregateasca si pentru un pret mare.

“Apple is scheduled to roll out its entry-level MacBook series featuring Intel’s 14nm Kaby Lake processor in September’s product launch conference. The model is expected to be priced at US$1,200, according to industry sources.”

MacBook Air 2018 trebuia lansat de Apple cu noi procesoare Intel produse folosind un proces de fabricatie de 10nm, insa amanarile au fortat compania americana sa regandeasca planurile pentru procesor. Nu se stie sigur cand va fi pus in vanzare MacBook Air 2018 de catre cei de la Apple, insa cel mai probabil nu vom avea extrem de mult de asteptat pana la lansare.

5 COMENTARII

  1. Cum altfel sa facă trilionul… ? Problema este ca ii copiaza si Samsung de 2 ani. Si de anul asta si Huawei si One+… ???