Google Pixel 3 XL: Design CONFIRMAT de o Noua Imagine

Google Pixel 3 XL are noul design confirmat astazi de catre o noua imagine, compania americana nereusind sa-si tina secretele departe de ochii lumii intregi.

Google Pixel 3 XL Design CONFIRMAT Imagine

Google Pixel 3 XL este unul dintre putine telefoane mobile importante care este dezvaluit aproape in totalitate inainte de a fi lansat de catre producator, cei de la Google nereusind sa opreasca valul de imagini care arata noul lor model de telefon mobil. Astazi vedem o noua imagine cu Google Pixel 3 XL inregistrata intr-un metrou din Toronto, telefonul fiind recunoscut din cauza decupajului mare care ii brazdeaza ecranul, ceva ce fanii nu prea apreciaza.

Google Pixel 3 XL Ja fost prezentat saptamanile acestea in clipuri video care aratau o unitate reala folosita de catre o persoana care a intrat in posesia ei, un unboxing fiind deasemenea facut pentru a ne arata interiorul cutiei pe care Google urmeaza s-o ofere. Google Pixel 3 XL are doua camere frontale, iar de aici vine si decupajul mult mai mare decat la alte modele de telefoane, deci Google intentioneaza sa ofere si noi functii multumita lor.

Google Pixel 3 XL: Design CONFIRMAT de o Noua Imagine

Google Pixel 3 XL Design CONFIRMAT Imagine 1

Google Pixel 3 XL a fost anuntat deasemenea ca fiind pregatit cu un ecran de dimensiuni foarte mari, peste 6.5 inch, insa din imagine se poate observa ca nu este chiar atat de mare precum isi imaginau unele persoane, desi diagonala e de peste 6 inch. Google Pixel 3 XL va avea un design diferit fata de modelul actual din cauza decupajului implementat pentru ecran, insa Google Pixel 3 va fi extrem de similar cu modelul lansat anul trecut.

Google Pixel 3 XL este un telefon foarte important pentru Google, deoarece reprezinta o a treia tentativa, in ultimii ani, de a aduce pe piata un produs relevant pe care oamenii sa doreasca sa-l cumpere, fiind in concurenta directa cu Apple si Samsung. Desigur ca Google Pixel 3 XL are nevoie de mult mai mult decat un decupaj pentru a fi relevant pe piata smartphone, asa ca ramane de vazut ce alte surprize inedite mai are pregatite compania Google.