Orange. 19 august. Profita in Weekend de Promotiile BUNE la Telefoane

Orange in 19 august le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a cumpara din magazinul online telefoane mobile cu reduceri mari in functie de temperatura de afara.

Orange. 19 august. Profita Weekend Promotiile BUNE Telefoane

Orange desfasoara pe 19 august o campanie foarte interesanta de reduceri care le permite clientilor sa cumpere telefoane, accesorii, si alte gadget-uri din magazinul online profitand de reduceri bazate pe temperatura de afara. Cei de la Orange au in aceasta pagina toate reducerile care sunt oferite astazi, dar si procentul de reducere oferita pentru pretul produselor in functie de temperatura care este inregistrata in diverse regiuni din Romania in fiecare zi.

Orange le permite clientilor sa voteze care regiune din tara va avea temperaturile cele mai mari in urmatoarea saptamana, iar in functie de voturi, si temperatura, aplica reducerile pentru telefoane, accesorii, si alte produse. Orange a mai oferit in trecut campanii de reduceri pentru telefoane si accesorii bazate pe temperatura din tara, insa acum le permite clientilor sa aleaga zonele in care urmaeza sa se inregistreze temperaturile cele mai mari in tara.

Orange. 19 august. Profita in Weekend de Promotiile BUNE la Telefoane

Orange listeaza toate regiunile tarii, iar oricine poate vota in care se va inregistra temperatura cea mai mare, iar orice depaseste 20 de grade inseamna un punct procentual de reducere la comanda facuta de catre client. In aceasta pagina sunt listate toate telefoanele, accesoriile si restul gadget-urilor inteligente pe care oricine le poate cumpara la reducere, iar separat de procentul oferit in functie de temperatura, Orange ofera inca 3% reducere daca plasam comanda din zona votata.

Orange are foarte multe modele de telefoane mobile in cadrul magazinului online, dar si mult mai multe accesorii pentru ele, inclusiv talbete si alte gadget-uri inteligente, chiar si pentru protejarea caselor in care traim. Reducerile pe care Orange le ofera in aceasta perioada, in functie de temperatura, se aplica pentru toate produsele care sunt listate in cadrul magazinului online, asa ca trebuie doar sa alegeti ziua potrivita pentru comanda, si produsul pe care doriti sa il cumparati de la operator.

Articolul precedenteMAG: Reduceri de 1100 LEI la Samsung GALAXY S9
Articolul următorHuawei: SURPRIZA Pregatita pentru IFA Berlin 2018
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.