Huawei: SURPRIZA Pregatita pentru IFA Berlin 2018

Huawei are o surpriza extrem de interesanta pregatita pentru IFA Berlin 2018, care are loc la sfarsitul lunii, chinezii avand-o dezvaluita in exclusivitate.

Huawei SURPRIZA IFA Berlin 2018

Huawei are o surpriza extrem de interesanta pregatita pentru IFA Berlin 2018, compania chinezeasca neavand in plan sa anunte doar noul chip Kirin 980 pentru seria Huawei MATE 20, ci si o alta noutate care are legatura cu actuala serie de telefoane P20. Mai exact, cei de la Huawei intentioneaza sa nunte doua noi culori cu gradient pentru actuala serie de telfeoane mobile, insa ele vor ajunge cu siguranta si in seria MATE 20 care urmeaza sa fie lansata in toamna.

Huawei a uimit lumea intreaga cu acea culoare gradient pentru seria P20, care isi schimba nuanta in functie de unghiul din care este privita, si am recunoscut deja faptul ca imi place modul in care au gandit chinezii, si as dori sa vad ceva similar oferit de catre cei de la Apple. Avand in vedere ca Apple nu prea are in plan sa ofere asa ceva, cei de la Huawei continua cu oferirea culorilor interesante, cele doua pregatite fiind difernte fata de cea de acum.

Huawei: SURPRIZA Pregatita pentru IFA Berlin 2018

Huawei a gandit o prima culoare care este neagra in partea stanga a carcasei, insa se schimba spre un turcoaz spre partea dreapta, ea avand deasemenea accente de albastru si violet intre cele doua principale, similar cu ceea ce exista in momentul de fata. Cea de-a doua culoare pregatita de Huawei este predominant alba, cu accente de galben si roz, ea fiind foarte similara cu actuala culoare rose gold existenta pentru seria P20.

“Starting at black on the left, it uses a gradient to transition towards turquoise at the right of the phone, and includes the purple and blue hues found on the twilight P20 Pro. Rather than a striking contrast like the other gradient colors, it is predominantly white with subtle hints of yellow and pink.”

Huawei stie ca oamenilor le place sa vada la telefoane combinatii de acest gen pentru culori, asa ca decizia de a oferi carcase cu asemenea combinatii este una foarte buna. Alti producatori chinezi au inceput deja sa copieze ideile celor de la Huawei in materie de culori, si cred ca vom vedea in viitor combinatii mult mai interesante, mai putin de la Apple, care nu vrea sa ofere asa ceva in iPhone, inca.