Apple Watch 4: Noi Modele CONFIRMATE de Apple

Apple Watch 4 are noi modele confirmate astazi de catre compania Apple, americanii fiind obligati sa anunte in avans ce urmeaza sa lanseze in toamna 2018.

Apple Watch 4 Modele CONFIRMATE

Apple Watch 4 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, americanii intentionand sa puna aceste smartwatch-uri in vanzare impreuna cu iPhone 9 si iPhone X Plus. Inainte ca ele sa fie prezentate in mod oficial, cei de la Apple au inregistrat o serie de modele noi de Apple Watch-uri in zona Eurasiatica, iar acestea sunt cu siguranta noile Apple Watch 4.

Apple Watch 4 a fost inregistrat de catre compania Apple in nu mai putin de 4 modele, cei din Cupertino inregistrand produsele noi ca fiind capabile sa ruleze watchOS 5. Orice companie care vinde produse electronice criptate trebuie sa le inregistreze la autoritatile din spatiul Eurasiatic inainte de lansare, iar cum in Rusia pastrarea secretelor companiilor americane nu e importanta, noi aflam ce va lansa Apple.

Apple Watch 4: Noi Modele CONFIRMATE de Apple

Apple Watch 4 Modele CONFIRMATE 1

Apple Watch 4 este inregistrat de catre compania Apple cu identificatoarele A1977, A1978, A1975, A1976, A2007 si A2008, toate fiind noi in raport cu ceea ce exista acum. Pana in momentul de fata, toate produsele inregistrate de Apple la autoritatile din zona Eurasiatica au fost lansate la scurt timp dupa publicarea inregistrarii, deci Apple Watch 4 va veni foarte curand.

Apple Watch 4 este asteptat pentru lansare undeva in cursul lunii septembrie, la exact 1 an distanta de modelele actuale, deci mai avem foarte putin de asteptat pana la aparitie. Apple urmeaza sa lanseze seria Apple Watch 4 cu un design modificat, acestea avand ecrane mai mari, dar si margini mai mici pentru ecrane, ceva ce va contribui la cresterea vanzarilor.