Samsung GALAXY Note 9: Precomenzi MARI fata de GALAXY S9

Samsung GALAXY Note 9 a inregistrat precomenzi mai mari decat Samsung GALAXY S9 in aceasta vara, insa totusi mai mici decat cele pentru Samsung GALAXY Note 8.

Samsung GALAXY Note 9 Precomenzi GALAXY S9

Samsung GALAXY Note 9 are parte de un start extrem de bun in aceasta vara, noul model de telefon al celor de la Samsung inregistrand precomenzi chiar mai mari decat cele inregistrate de catre Samsung GALAXY S9. Operatorii de telefonie mobila din Coreea de Sud au facut acest anunt cu adevarat surprinzator, Samsung GALAXY Note 9 parand sa fi atras interesulul unui numar mai mare de oameni, cel putin in ceea ce priveste precomenzile.

Samsung GALAXY Note 9 va fi pus in vanzare abia in data de 24 august, iar abia atunci vom afla cate vanzari a generat el cu adevarat in comparatie cu Samsung GALAXY S9, insa in baza a ceea ce se spune acum, se pare ca performante sunt bune. Samsung GALAXY Note 9 este un telefon care este gandit pentru un segment mult mai restrans de clienti decat Samsung GALAXY S9, insa iata ca si asa are parte de un succes neasteptat de mare inaintea lansarii.

Samsung GALAXY Note 9: Precomenzi MARI fata de GALAXY S9

Samsung GALAXY Note 9 ar avea precomenzi cu 30% – 50% mai bune decat cele ale Samsung GALAXY S9 diferenta fiind uriasa pentru un telefon care este mai scump, si cu functii dedicate pentru segmentul business. In ciuda acestui lucru, precomenzile pentru Samsung GALAXY Note 9 reprezinta doar 80% dintre precomenzile inregistrate pentru Samsung GALAXY Note 8 anul trecut, dar acel model a venit la un an distanta de cel care exploda in toate partile.

“Samsung Electronics’ latest flagship smartphone Galaxy Note 9 attracted more preorder sales than the Galaxy S9. The number of preorders for the Galaxy Note 9 is roughly 30 to 50 percent higher than the Galaxy S9. The representative added that despite the stronger numbers it is still some 80 percent of the preorder numbers for last year’s Galaxy Note 8 phablet.”

Samsung GALAXY Note 9 nu vine cu imbunatatiri majore in comparatie cu modelul anterior, insa iata ca si asa lumea il cumpara, iar ata pentru ca spre deosebire de Samsung GALAXY S9 Plus aduce schimbari importante. Samsung GALAXY Note 9 pare sa aiba parte de un start foarte bun, cel putin in Coreea de Sud, insa cel mai mult va conta in ce fel se vor desfasura vanzarile sale la nivel global, acolo unde concurenta e alta decat in Coreea de Sud.