Google INCHIDE un Serviciu Foarte Util

Google a anuntat zilele trecute ca va inchide un serviciu foarte util, compania americana reorientandu-se spre alte ambitii, ceva ce era de asteptat.

Google INCHIDE Serviciu Util

Google a anuntat fara mult “tam-tam” zilele trecute inchiderea unui serviciu foarte popular pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania americana considerand ca functiile sale pot fi foarte bine indeplinite de catre altul existent deja pe smartphone-uri. Mai exact, Google Googles urmeaza sa fie inchis complet de catre compania Google in perioada urmatoare, el fiind inlocuit de catre americani cu Google Lens, care a si fost actualizat anul acesta de ei.

Google a lansat Googles in 2009, iar ultima actualizare importanta i-a facut-o in 2014, acum compania anuntand doar ca el nu-si mai regaseste locul in suita sa de servicii, asa ca urmeaza sa fie inchis permanent in perioada imediat urmatoare. Google a blocat utilizarea Googles in momentul de fata, iar cei care deschid aplicatia vad un mesaj precum cel de mai jos, care le recomanda sa instaleze Google Lens, care ofera exact acelasi lucru pentru, Google Photos fiind deasemenea recomandata.

Google INCHIDE un Serviciu Foarte Util

Google INCHIDE Serviciu Util 1

Google a cam oprit dezvoltarea de functii importante in 2012, dupa ce oamenii au inceput sa isi piarda interesul, Lens oferind ceva mai tarziu functii mai avansate, desi la baza identice, insa serviciul e capabil sa recunoasca mult mai multe lucruri, mai usor. Google a lansat Googles pentru a ii ajuta pe oameni sa recunoasca lumea din jurul lor folosind camera unui smartphone, inteligenta sa artificiala folosind realitatea augmentata pentru a recunoaste obiecte, cladiri, si multe, multe altele.

Google a reusit sa isi imbunatateasca extrem de mult inteligenta artificiala in ultimii ani, iar functionalitatea oferita de catre Lens si Photos este o dovada clara ca ambitiile si munca depusa de catre ingineri dau roade, cand sunt dirijate cum trebuie. Vestea celor de la Google nu ar trebui sa vina ca un soc pentru cineva, mai ales ca americanii au dat de ceva vreme de inteles ca urmeaza sa isi schimbe prioritatile in ceea ce priveste aceste servicii.