iPhone X este o Mare PROBLEMA pentru iPhone 11

iPhone X este o foarte mare problema pentru iPhone 11, compania Apple avand obstacole foarte mari de trecut dupa lansare anoilor sale modele de telefoane.

iPhone X PROBLEMA iPhone 11

iPhone X a fost lansat anul trecut de catre compania Apple la preturi care incepeau de la 1000 de dolari, sau 1000 de euro, iar desi telefonul are succes, se pare ca unii analisti il vad ca un pericol pentru iPhone 11. Mai exact, numarul mare de persoane care ar fi cumparat in 2018 de la compania Apple ar fi de fapt marea problema, deoarece acestea nu vor fi dornice sa cheltuie inca o suma foarte mare de bani pentru iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus.

iPhone X ar fi o problema atat de mare incat incasarile celor de la Apple pentru iPhone 9, iPhone 11, si iPhone X Plus ar urma sa fie cu 10% sub estimarile celor de pe Wall Street, acestea contand doar pentru ei, si cei care-i folosesc pentru a se imbogati. Aceasta nu ar fi totusi o surpriza, pentru ca analistii au in general asteptari mult prea mari de la cam orice companie importanta, deci “ratarea” estimarilor lor n-ar trebui sa aiba la baza succesul iPhone X.

iPhone X este o Mare PROBLEMA pentru iPhone 11

iPhone X s-a vandut intr-adevar foarte bine in SUA, acolo unde fanii companiei Apple au cumparat telefonul in cantitati foarte mari, insa exista un numar si mai mare de oameni care nu au cumparat acest model. Printre acestia exista foarte multi care isi tin telefoanele pentru perioade mai lungi de timp decat in anii trecuti, 3 ani fata de 2 ani, asa ca succesul iPhone X ar putea fi doar o amintire dupa lansarea modelelor noi din 2018.

“We expect a material disappointment in 2019. The iPhone X has been very successful and well received by consumers. It has been so successful, that we think it has brought forward demand. “History shows the stock suffers materially when iPhone revenues disappoint. This may sound insane, but fits our thesis: iPhone shipments are on a multiple-year decline trend, as refresh cycles elongate, and 2018 was a bump in the trend, as 2016 was.”

iPhone X a demonstrat ca Apple poate lansa orice fel de smartphone, la orice pret, iar lumea il va cumpara in cantitati foarte mari, si asta va crea noi oportunitati pentru competitorii celor de la Apple. Am vazut deja multiple modele de smartphone-uri Android vandute la preturi tot mai apropiate de cele ale iPhone X, iar acest trend va continua inclusiv cu modelele iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus, care vor fi lansate in cursul acestui an.

12 COMENTARII

  1. iPhone 9 sigur se va vinde f bine pt cei ce sunt inca pe 6s/7 , iar iphone Plus pt toti cei ce sunt pe varianta Plus de cativa ani, plus cei ce vor veni de pe X si voiau ceva mai mare
    Viitorul 5.8″ va fi vandut cel mai putin, simplu, multumesc pt aplauze

  2. Cei cu iPhone x sigur nu îl vor schimba pentru niciun alt iPhone care va ieși anul asta doar cei care vor sa aibe ultimul model. Este un telefon foarte bun și nu cred că iPhone x Plus vine cu ceva deosebit încât sa-l cumperi. iPhone x plus o sa fie un telefon foarte mare și o sa fie foarte scump. iPhone 9 o sa fie o dezamăgire totală nu știu dacă o să-l cumpere cineva. Mai bine îmi iau un iPhone x la mana doua decat iPhone 9 .

  3. Eu n-o sa schimb X-le nici pentru mama iPhone-ului. Nu cred ca poate apărea ceva atât de spectaculos ca sa fiu motivat sa cheltui o grămadă de bani in plus pentru upgrade. Poate la anu’…

  4. eu am dat x – ul dupa 2 sapt de utilizare, o porcarie de telefon, de la faceid pana la inoxul de pe margine care se zgaria zilnic… am revenit cu placere la iphone 8.. eu zic ca dupa 2-3 generatii x-ul o sa fie ok.

  5. Am dat o șapcă de bani pentru iPhone x-ul meu.. nu ma mai prind ei degrabă sa dau atâția bani pe un telefon care nu cred ca aduce foarte multe noutăți astfel încât sa merite un upgrade

  6. iPhone este un telefon pentru snobi, coca și piți. Un om inteligent nu ar da 1000 de euro pe un amarat de telefon…deci…snobilor, cumparati iPhone!!???