iPhone X Plus: Functia la care NIMENI nu se Astepta

iPhone X Plus va avea o noua functie extrem de importanta la care nimeni nu se astepta, compania Apple pregatind o surpriza foarte mare pentru clientii sai.

18

iPhone X Plus Functia NIMENI Astepta

iPhone X Plus ar urma sa aiba oferita de catre compania Apple o noua functie la care nimeni nu se astepta, cel mai probabil, americanii fiind nevoiti sa o faca din cauza concurentei existente pe piata. Mai exact, informatii aparute astazi sugereaza faptul ca cel putin in iPhone X Plus compania Apple va implementa un sistem mai rapid de incarcare wireless, ceva ce parea improbabil cand seria iPhone 8 si iPhone X au fost lansate de catre cei din Cupertino.

iPhone X Plus ar urma sa aiba capacitatea de a se incarca wireless la 15W, asta in conditiile in care iPhone X se poate incarca la doar 7.5W, iar daca ati incercat sistemul, atunci stiti sigur cat este de incet. Pentru a oferi incarcare wireless la 15W, cei de la Apple sunt nevoiti sa foloseasca o noua bobina pentru incarcare prin inductie, iar iPhone X Plus ar urma sa o aiba inclusa, poate si pentru ca va avea mai mult spatiu pentru o asemenea schimbare importanta.

iPhone X Plus: Functia la care NIMENI nu se Astepta

iPhone X Plus ar urma sa aiba aceasta bobina fabricata din cupru, in locul celei actuale care este facuta din circuite flexibile imprimate, diferenta majora fiind data de timpul mai rapid de incarcare. Mai mult decat atat, aceasta bobina din cupru ar oferi si o eficienta energetica mai buna, ele fiind totusi mai groase, deci de aici si ideea ca doar iPhone X Plus o va avea integrata, fiind mai mare si mai gros decat iPhone 9, sau iPhone 11, ambele avand si dimensiuni mai mici.

“The new iPhone, which will be launched in 2018, will also be adjusted in the design of wireless charging, and it is expected to become an indicator of market development. … it is expected that at least one of the three iPhones in 2018 will abandon the FPC to adopt a copper coil solution to achieve the above goal, and because the copper wire coil resistance is small. It can also offset the thermal effects generated by the increase in power.”

iPhone X Plus ar putea aduce in sfarsit incarcare wireless semi-utila pentru telefoanele iPhone, iar asta deoarece actuala metoda este incredibil de inceata, si complet inutila, putina lume apreciind ceea ce a facut compania Apple. Mai multe detalii despre aceasta schimbare majora pentru iPhone X Plus, sau pote si pentru alte modele, urmeaza sa fie anuntata de catre Apple pe 12 septembrie, cand e destul de sigur ca vor fi anuntate telefoanele.