iPad Pro 2018: Prima Carcasa Dezvaluie si o SURPRIZA

iPad Pro 2018 are parte de o dezvaluire foarte interesanta astazi, o carcasa parand sa confirme o schimbare pentru tablete pe care nimeni nu o credea posibila.

iPad Pro 2018 Carcasa SURPRIZA

iPad Pro 2018 are parte de o surpriza astazi multumita unei prime imagini cu o carcasa fabricata, aparent, in baza schitelor de productie pentru noua tableta pe care o va lansa Apple. Vorbim aici despre iPad Pro 2018 cu ecran de 10.5 inch, adica modelul mai mic din serie, carcasa dezvaluind un port misterios, care este vizibil in partea centrala de jos a carcasei.

S-a zvonit ca Apple ar putea muta Smart Connector-ul tabletelor iPad intr-o noua pozitie, chiar deasupra portului Lightning, iar aceasta carcasa pare sa confirme zvonul respectiv. Desigur ca asta ar fi o schimbare foarte mare, si poate nepotrivita, insa cei de la Apple stiu mai bine ce vor sa faca cu tabletele din seria iPad Pro 2018, chiar daca noua nu ne-ar conveni asta.

iPad Pro 2018: Prima Carcasa Dezvaluie si o SURPRIZA

iPad Pro 2018 Carcasa SURPRIZA 1

iPad Pro 2018 urmeaza sa aiba o schimbare majora pentru design-ul panoului frontal, compania Apple dorind sa micsoreze substantial marginile, si sa implementeze Face ID. Asta inseamna ca tabletele din seria iPad Pro 2018 ar putea avea dimensiuni mai mici decat cele actuale, daca nu cumva un alt zvon se va adeveri, iar Apple va creste diagonala ecranelor.

iPad Pro 2018 au secretele foarte bine pazite de catre compania Apple, americanii reusind sa tina departe de ochii lumii foarte multe dintre noutatile pe care le-au pregatit. Acelasi lucru e valabil inclusiv pentru noile modele ale iPhone care urmeaza sa fie lansate in septembrie, desi mai toata lumea se asteapta oricum la schimbari foarte mici pentru ele.

2 COMENTARII

  1. e aceeasi sursa de luna trecuta…mai putin credibila…sa vedem ca Minh Chi COCO a zis altceva…Mai este putin…deja ii simt mirosul acela de nou