Google Chrome: Schimbare IMPORTANTA pe iPhone si Android

Google Chrome are parte de o noua schimbare importanta pentru iPhone si Android, compania Google pregatind o noutate pe care multi o vor aprecia cu siguranta.

Google Chrome Schimbare IMPORTANTA iPhone Android

Google Chrome trece prin schimbari importante in aceasta perioada, iar una noua pentru iPhone si Android a fost descoperita in versiunea beta a aplicatiei care va fi oferita pentru utilizatorii din lumea intreaga in curand. Mai exact, Google Chrome urmeaza sa aduca o schimbare importanta pentru modul in care sunt afisate link-urile in bara de adresa a browserului, compania Google gandind o simplificare pentru ceea ce este afisat utilizatorilor iPhone si Android.

Google Chrome urmeaza sa elimine complet url-ul care este in mod normal afisat in bara de adresa atunci cand efectuam o cautare pentru un cuvand in Google Search, doar acel cuvant, sau expresie, fiind afisate. Modificarea facuta de catre cei de la Google este foarte utila, pentru ca atunci cand folosim Google Chrome pentru a cauta orice pe Google Search, nu va mai trebui sa facem scroll pana in partea superioara a paginii pentru a vedea daca am scris cuvantul, sau expresia, corect.

Google Chrome: Schimbare IMPORTANTA pe iPhone si Android

Google Chrome are o modificare extrem de buna gandita de catre cei de la Google, chiar daca la o prima vedere, cuvantul cheie de cautare apare de doua ori in primul ecran cand sunt afisate rezultatele. Parerea mea este ca Google trebuia sa faca aceasta modificare cu mult mai mult timp in urma pentru Google Chrome, astfel incat utilizatorii sa poata beneficia de mai mult ajutor atunci cand fac cautari pe web, si cand nu sunt siguri ca au scris bine cuvantul dorit.

“Only display query terms in the omnibox when viewing a search results page. – Mac, Windows, Linux, Chrome OS, Android. When enabled, this hides the search string in the omnibox and shows only the keyword that you entered into Google.”

Google Chrome are si foarte multe alte schimbari interesante pregatite de catre compania Google, cea mai importanta dintre ele fiind noul design material, care va fi oferit inclusiv in versiunea pentru calculatoare. Google Chrome va avea lansata pe data de 4 septembrie cel putin actualizarea pentru calculatoare, sanse mari fiind ca si cea pentru iPhone, si Android, sa fie disponibila tot atunci, deci nu vom mai avea mult de asteptat pana la aparitia sa.