iOS 12 Beta 11 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 11 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita dezvoltatorilor de aplicatii.

6

iOS 12 Beta 11

iOS 12 beta 11 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune venind la doar cateva zile dupa ce versiunea beta 10 a fost lansata, semn ca procesul de dezvoltare este accelerat. Avand in vedere ca lansarea versiunii finale a iOS 12 este asteptata pentru luna viitoare, este normal ca Apple sa grabeasca procesul de dezvoltare pentrua o oferi cat mai repede.

iOS 12 beta 11 aduce alte schimbari minore pregatite de catre compania Apple, si rezolvarea problemelor existente in versiunea beta 8, dar ne aduce mai aproape de lansarea versiunii publice. Cele mai recente versiuni beta ale iOS 12 au fost lipsite de probleme majore, asa ca e putin probabil ca in iOS 12 beta 11 sa intalniti vreunele, sistemul de operare fiind in mare parte stabilizat.

iOS 12 Beta 11 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 11 este oferit dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in momentul de fata, deci versiunea publica va fi lansata cel mai probabil maine de catre Apple. Separat de iOS 12 beta 11, compania Apple a lansat noi versiuni beta pentru watchOS, macOS, si tvOS, asa ca le puteti instala si pe acestea tot in aceasta seara pentru iDevice-uri.