iPhone 9: Motivul AMANARII Lansarii Telefonului

iPhone 9 are motivul principal pentru amanarea lansarii prezentat pentru a ne face o idee cu privire la planurle pe care le-a pregatit compania Apple.

iPhone 9 Motivul AMANARII Lansarii

iPhone 9 este unul dintre cele trei modele de telefoane iPhone pe care compania Apple se pare ca ar vrea sa le lanseze in data de 12 septembrie, iar aparitia sa pe piata este tot mai des pusa in discutie. Acum cateva saptamani am auzit pentru prima oara despre o posibila problema de productie a celor de la Apple in ceea ce priveste iPhone 9, iar acum aceasta teoretie este readusa in discutie de catre un reputat analist care ne-a mai dezvaluit produse Apple.

iPhone 9 va fi prezentat pe 12 septembrie de catre compania Apple, insa noul model de telefon va fi pus in vanzare abia la aproximativ o luna si jumatate distanta de acel punct, asa cum s-a intamplat si in 2017 cu iPhone X. S-a spus ca probleme cu fabricarea noului ecra LCD Full Active ar ingreuna lansarea iPhone 9 in toamna acestui an, cei de la LG neavand deocamdata imbunatatit procesul de productie pentru aceasta componenta importanta.

iPhone 9: Motivul AMANARII Lansarii Telefonului

iPhone 9 este totusi asteptat sa insumeze de unul singur cam 50% – 70% din totalul de vanzari ale noilor modele ale iPhone in primele 3 luni dupa lansare, si urmatoarele 3 luni din acel punct, procentul fiind urias. Desigur ca nimeni nu stie daca aceasta informatie este 100% sigura, dar sansele ca ea sa fie adevarata sunt destul de mari, asa ca trebuie tratata cu maxima seriozitate de catre cei care se asteapta sa poata cumpara iPhone 9 in septembrie.

“The 5.8 and 6.5-inch OLED iPhones will be available in September, says Kuo, but the 6.1-inch model, which has reportedly been plagued by production issues, will be available “slightly later due to its production schedule.””

iPhone 9 ar trebui sa fie vandut de catre cei de la Apple la preturile percepute in momentul de fata pentru iPhone 8, adica undeva pe la 800 de euro in Europa, sau poate putin mai mult din cauza costurilor mai mari de productie. Indiferent de situatie, mai multe detalii privind planurile Apple pentru iPhone 9 ar trebui sa aflam in data de 12 septembrie, cand va avea loc evenimentul major in care vor fi prezentate noile modele de telefoane.