iPhone X: eMAG Vinde Modele Placate cu AUR si Cristale Swarovski

iPhone X este vandut la eMAG intr-o varietate de modele de lux, acestea fiind placate cu aur, rodiu, platina sau cristale swarovski, preturile fiind pe masura.

iPhone X eMAG Modele Placate AUR Cristale Swarovski

iPhone X este un obiect de lux pentru multi, insa iata ca multumita celor de la eMAG poate fi cumparat mult mai usor de catre clientii din Romania si intr-o adevarata varianta de lux. In aceasta pagina iPhone X este vandut de catre cei de la eMAG in versiuni care sunt palcate cu aur, sau cu cristale Swarovski, preturile pentru ele fiind substantiale, asa cum e normal.

eMAG e doar locul prin care sunt vandute aceste versiuni de lux ale iPhone X, deoarece o firma numita Vip Touch Design le comercializeaza, si exista destul de multe modele dintre care puteti alege. Cateva zeci de modele sunt disponibile pentru cei interesati sa-si etaleze “averea” in fata prietenilor, eMAG avand aceste modele ale iPhone X listate si cu reduceri.

iPhone X: eMAG Vinde Modele Placate cu AUR si Cristale Swarovski

iPhone X eMAG Modele Placate AUR Cristale Swarovski 1

iPhone X este vandut la eMAG nu doar placat cu aur si cristale Swarovski, ci si cu platina, rodiu, sau cu perle naturale, asa ca aveti in aceasta pagina o oferta foarte variata din care sa alegeti. Preturile nu par sa fie cu mult mai mari decat cele cerute de catre bijutierii din straiatate, iar aici trebuie luat in calcul faptul ca si telefonul in sine este destul de scump.

iPhone X este un telefon exclusivist, insa multumita eMAG va puteti cumpara un model si mai exclusivist, asa ca va puteti lauda cu ceva ce, probabil, nimeni din jurul vostru nu are. Ca sa fiu sincer, nu stiu daca aceste modele ale iPhone X sunt livrate de partenerul eMAG la fel precum o fac bijutierii, adica in cutii speciale, insa daca-l comandati prin curier, verificati coletul inainte de achizitie.