iPhone: Apple REVOLUTIONEAZA Modul de Control

iPhone este pregatit de catre compania Apple pentru o revolutie in ceea ce priveste sistemul de control, americanii avand planuri extrem de mari pentru clienti.

iPhone Apple REVOLUTIONEAZA Mod Control

iPhone va avea un mod complet nou de control implementat de catre compania Apple, americanii dorind sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a-si folosi telefoanele in modul in care nici nu si-au inchipuit. Vorbim despre o schimbare uriasa pentru felul in care interactionam cu telefoanele noastre, utilizarea ecranelor fiind inlocuita de simple gesturi facute in aer, cei de la Apple pregatind o revolutie neasteptata pentru clientii din lumea intreaga.

Apple testeaza in momentul de fata aceasta schimbare majora pentru modul de interactiune cu iPhone, ea urmand a fi oferita de catre americani incepand cu modelele care vor fi lansate in cursul anului 2019. Conform celor care pregatesc tehnologia, utilizatorii vor putea controla iPhone de la distante de pana la 50 mm fata de ecran, compania Apple parand sa fi pregatito combinatie dintre realitate augmentata si virtuala pentru aceasta tehnologie.

iPhone: Apple REVOLUTIONEAZA Modul de Control

Apple ar urma sa permita inclusiv folosirea de “atingeri” multiple in aer pentru a controla sistemul de operare iOS al telefoanelor iPhone, la fel cum facem in momentul de fata pentru a controla dispozitivele prin ecrane. Cei care au aflat inforamtii despre tehnologie sustin ca ea este siminara cu cea din filmul Minority Report, iar compania Apple a trecut de-a lungul timpului prin diverse zvonuri similare, insa pana acum niciunul n-a ajuns sa fie transformat in realitate, dar 2019 ar trebui sa schimbe asta.

“Apple is planning to commercialize multi-hovering with the parts industry for the iPhone in 2019. It is aimed to recognize three or more fingers in a non-contact state of 50 mm away. Apple wants to overcome its technical limitations and introduce multi-hovering technology to provide a new user experience (UX). It is assumed that multi-hovering is also related to the augmented reality (AR) and virtual reality (VR) that Apple is preparing.”

iPhone ar urma sa aiba aceasta tehnologie integrata nu doar pentru a controla interfata sistemului de operare, ci si pentru a controla interfetele altor aplicatii, sau chiar jocuri, senzorul de proximitate fiind eliminat dupa oferirea sa. In momentul de fata, cei care ofera aceste informatii sunt destul de siguri ca Apple va lansa aceasta tehnologie revolutionara impreuna cu modelele din 2019 ale iPhone, insa desigur ca planurile se pot schimba in functie dificultatile de a o implementa.