Apple te Invata prin Telefon cum sa Folosesti iPhone si Mac

Apple te invata prin telefon cum sa folosesti iPhone si Mac pentru a edita pozele pe care le-ai salvat in terminalele tale.

Apple Invata Telefon Folosesti iPhone Mac

Apple a lansat astazi un nou program pentru clientii sai prin care ii anunta ca ii ajuta sa invete cum sa-si faca pozele mult mai frumoase folosind aplicatia Photos de pe Mac, iPhone, si iPad. Apple a renuntat acum cativa ani la acest tip de programe, si le-a inlocuit su sesiuni de instruire ce au loc in Apple Store-uri, insa se pare ca a revenit la vechea idee.

Apple sustine ca aceste sesiuni telefonice dureaza aproximativ 30 de minute, iar clientii sai vor invata cum sa-si modifice pozele folosind aplicatia Photos din iOS si macOS. Apple prezinta aplicatia sa ca fiind un instrument grozav pentru a edita poze folosind-o, insa in comparatie cu programe precum Photoshop vorbim despre ceva ce nu va oferi acelasi lucru.

Apple te Invata prin Telefon cum sa Folosesti iPhone si Mac

Aceste sesiuni telefonice facute de catre compania Apple nu sunt la fel de bune precum cele din Apple Store-uri, insa sunt o solutie pentru cei care nu au in magazin in apropiere. Apple le recomanda pentru toti oamenii care vor sa-si faca pozele mai frumoase cat mai simplu, si fara multe batai de cap, dar desigur ca oamenii trebuie sa si stie cum sa foloseasca produsele, in prealabil.

“Schedule a 30-minute guided phone session with a Photos expert. You’ll learn how to make all your photos phenomenal with the app’s powerful, intuitive editing tools. The session is all about you, so bring your favorite photos and your questions. Your session guide will make sure to emphasize the tools that you’re most interested in, and show you the best way to enhance each picture.”

In momentul de fata cei de la Apple ofera programul doar pentru clientii americani, si doar in limba engleza, asa ca daca sperati sa aveti parte de asa ceva in romana, va trebui sa mai asteptati.