HDR10+ a fost Lansat OFICIAL la IFA Berlin 2018

HDR10+ a fost lansat oficial la IFA Berlin 2018, primele produse au fost anuntate impreuna cu primul continut disponibil de la producatori.

HDR10+ Lansat OFICIAL IFA Berlin 2018

HDR10+ a fost lansat oficial astazi l IFA Berlin 2018, cei de la Panasonic prezentand primele televizoare care urmeaza sa fie compatibile cu acest nou standard. Vorbim despre un standard care a fost dezvoltat de catre cei de la Panasonic in colaborare cu Samsung si 20th Century Fox, HDR10+ fiind un concurent pentru Dolby Vision, dar cu o mare diferenta.

HDR10+ va fi un standard mai deschis si mai ieftin pentru implementare de catre oricine doreste, fara a se percepe licente scumpe, deci il vom vedea in mult mai multe dispozitive decat Dolby Vision. HDR10+ este un standard care are menirea de aduce pe piata continut video care are calitate superioara celui existent, Apple oferind suport deja pentru HDR10.

HDR10+ a fost Lansat OFICIAL la IFA Berlin 2018

HDR10+ va fi folosit pentru majoritatea continutului care urmeaza sa fie lansat de catre cei de la 20th Century Fox in perioara urmatoare, iar Warner Bros il va oferi deasemenea. Vorbim despre filme si seriale care vin de la producatori ce-au lansat foarte mult continut de inalta calitate, deci HDR10+ va veni impreuna cu filme care vor merita urmarite de clienti.

HDR10+ va fi cu siguranta implementat si in telefoane mobile, multe avand deja HDR10, deci trecerea la noul standard va fi cel mai probabil oferita in urmatorul an. Avand in vedere ca Samsung a ajutat la dezvoltarea HDR10+, e clar ca telefoanele sale vor avea tehnologia, dupa ce va fi integrata in televizoare, asa ca ramane doar sa vedem si primul continut disponibil.

2 COMENTARII