Apple Music: Functia pe care NIMENI nu o Credea Posibila

Apple Music are din partea companiei Apple o functie pe care nimeni nu credea ca o va putea vedea vreodata in cadrul platformei celor din Cupertino.

Apple Music Functia NIMENI Credea

Apple Music este o platforma de streaming audio lansata de catre compania Apple cu doar cativa ani in urma pentru clientii din lumea intreaga, ea fiind oferita inclusiv in Android. Apple a surprins multa lume prin oferirea unei aplicatii Apple Music pentru telefoanele Android, iar asta deoarece americanii au tinut iTunes Store doar pentru iOS, cel putin pe mobil.

Apple Music ofera de pe Android posibilitatea de a accesa platforma de streaming audio, insa se pare ca Apple testeaza inclusiv integrare cu Android Auto si masinile care-l au. Apple a implementat suport pentru Apple Music in CarPlay, insa integrarea in Android Auto vine ca o surpriza absoluta, cei de la Apple parand sa fie foarte deschisi in ceea ce priveste platforma de muzica.

Apple Music: Functia pe care NIMENI nu o Credea Posibila

Apple Music ofera posibilitatea de a fi o sursa pentru Android Auto incepand cu versiunea beta 2.6 lansata de catre compania Apple, iar muzica este redata direct prin difuzoarele masinilor. Cei care au masini cu Android Auto instalat pot beneficia de aceasta functionalitate chiar acum, insa restul lumii va trebui sa instaleze sistemul in masina.

Apple vrea ca Apple Music sa aiba tot mai multi utilizatori, iar din moment ce Spotify e de foarte multa vreme in Android Auto, era normal sa incerce sa-si ofere platforma acolo. E greu de spus cati oameni ar putea fi tentati sa foloseasca Apple Music doar pentru ca e disponibila si in Android Auto, insa nu strica sa ai aceasta optiune disponibila la nevoie.