Huawei CONFIRMA ca a COPIA e Cheia Succesului

Huawei confirma faptul ca a copia Apple este cheia succesului, chinezii fiind plasati din nou inaintea americanilor in vanzarile de smartphone-uri.

Huawei COPIA Cheia Succesului

Huawei a confirmat in 2018 ceea ce Samsung a demonstrat cu doar cativa ani in urma, mai exact faptul ca a copia Apple este cheia spre succes, daca ai acces la o piata mai larga, si vinzi produsele mai ieftin decat americanii. Huawei a fost plasata si de catre cei de la Gartner in fata companiei Apple in ceea ce priveste vanzarile de smartphone-uri in T2 2018, dar asta nu mai e o surpriza de mult, pentru ca nimeni nu a contestat evolutia chinezilor.

Huawei a vandut, conform analistilor, 49.8 milioane de smartphone-uri, cu 5.1 milioane de unitati mai mult decat compania Apple, asta in conditiile in care americanii au declarat ca au vandut 41.3 milioane de unitati. De ce au umflat analistii vanzarile spre o cifra ireala e greu de spus, pentru ca Apple nu ave motive sa spuna ca a vandut mai putin decat in realitate, iar de aici putem trage concluzia ca toate cifrele din tabelul de mai jos sunt “umflate”.

Huawei CONFIRMA ca a COPIA e Cheia Succesului

Huawei COPIA Cheia Succesului 1

Huawei ramane totusi inaintea celor de la Apple indiferent cum privim situatia, chinezii invatand de la Samsung ca e mai usor sa copiezi ceva de succes a altuia, decat sa faci tu ceva de unul singur, si cine mai poate contrazice asta ? Huawei si-a crescut vanzarile de smartphone-uri cu aproape 40% in doar un an de zile, noile modele din seria P20, cele care au decupaj, stabilind recorduri de vanzari pentru modelele scumpe, in special in Europa.

Huawei este un foarte bun exemplu de urmat de catre cei care vor sa aiba succes din vanzarea de smartphone-uri, iar asta pentru ca nu exista ceva care sa functioneze mai bine, mai ales ca si Samsung a castigat foarte mult din asta. Ca sa fiu complet sincer, devine banal de acum sa tot scoti la iveala faptul ca Huawei, Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo, sau alte companii au copiat Apple, iar asta pentru ca toata lumea o face fara oprire.