Huawei devine PENIBILA Criticand iPhone X

Huawei a devenit foarte penibila criticand iPhone X, compania chinezeasca reusind sa uimeasca prin capacitatea de a disimula realitatea din piata smartphone.

Huawei PENIBILA Criticand iPhone X

Huawei devine penibila criticand iPhone X, dupa ce a implementat decupaje in toate modelele noi de telefoane pe care le-a lansat in ultimul an, iar trend-ul nu se va opri aici, pentru ca urmatoarele modele vor fi la fel. Cand a fost lansat iPhone X, Huawei ironiza decizia Apple de a implementa un decupaj in ecran, insa cateva luni mai tarziu nu a avut vreo problema in a taia ecranul in acelasi mod pentru a “fi in trend” si a genera vanzari mari.

Huawei continua pe aceeasi cale penibila, iar intr-un tur de presa facut in Marea Britanie zilele trecute a prezentat decupajul telefoanelor P20 ca fiind mai bun decat cel al iPhone X pentru ca este mai mic. Desigur ca Huawei uita sa mentioneze faptul ca in decupajul iPhone X exista o camera TrueDepth cu senzori laser, cu infrarosu, etc, iar in al sau exista doar o camera principala si cativa senzori, care nu ofera nici pe departe aceeasi functionalitate precum telefonul Apple.

Huawei devine PENIBILA Criticand iPhone X

Huawei PENIBILA Criticand iPhone X 1

Huawei spune ca un decupaj mai mic este mai bun pentru ca permite afisarea unui numar mai mare de notificari, insa atunci cand nu ai tehnologii la fel de avansate ca iPhone X, n-ar trebui sa te lauzi ca decupajul tau e mai mic. Huawei a uitat, desigur, sa prezinte si faptul ca seria P20 are, in mod absolut stupid, o margine mai mare decat iPhone X in partea inferioara a ecranului, pentru ca e greu sa copiezi ceva ce nu intelegi, decat sa inovezi de una singura.

Huawei inca nu a ironizat telefoanele Vivo NEX, sau Oppo Find X pentru faptul ca au ecrane fara decupaje si margini foarte mici, insa in stupiditatea sa cred ca va gasi o cale sa se “ia” si de ele. In ciuda faptului ca Huawei rade in mod stupid de iPhone X, compania chinezeasca a reusit sa aiba succes mare cu telefoanele pe care le-a lansat, invantand de la Samsung ca e usor sa copiezi pe cineva care are un produs popular, si sa vinzi mai bine.