Google e ATACATA de un INAMIC foarte PERICULOS

Google este atacata de un inamic foarte periculos, pe care nu-l poate invinge chiar atat de usor, si care-i poate afecta serios functionarea la nivel global.

Google ATACATA INAMIC PERICULOS

Google este atacata de un inamic foarte periculos, care ar putea afecta serios operatiunile companiei la nivel global, ceva ce va genera repercursiuni nu doar in cadrul sau, ci si pentru multe alte companii. Mai exact, Donald Trump este inamicul periculos care ataca Google in aceasta saptamana, presedintele SUA fiind suparat din cauza faptului ca majoritatea stirilor care-i sunt afisate in Google News spun doar adevarul lucruri, aparent, rele despre el.

Google este acuzata de catre Donald Trump ca si-a modificat algoritmii din Google Search astfel incat doar stirile rele in legatura cu el sa fie afisate, si doar de la anumite website-uri, fara ca altele bune sa apara. Desigur ca nu e greu sa afisezi stiri negative despre Donald Trump, din moment ce exista putine lucruri bune facute de catre presedintele SUA, insa Google este amenintata ca va avea activitatea controlata prin lege de catre guvernul american in viitor.

Google e ATACATA de un INAMIC foarte PERICULOS

Google spune ca algoritmii sai sunt special ganditi pentru a oferi neutralitate in prezentarea stirilor, acestea fiind alese in baza unor calcule de relevanta pentru ceea ce cauta utilizatorii. Google proceseaza foarte multe cautari pe internet la nivel global, insa Donald Trump e suparat in bucatica lui de pamant, care coincide cu cea in care isi are sediul Google, insa controlarea activitatii Google Search ar putea da nastere unor abuzuri ale guvernului american.

“When users type queries into the Google Search bar, our goal is to make sure they receive the most relevant answers in a matter of seconds. Search is not used to set a political agenda, and we don’t bias our results toward any political ideology.”

Google va lupta cu siguranta prin lobby pentru a impiedica adoptarea vreunor legi care sa o oblige sa functioneze asa cum vrea Donald Trump, insa pana atunci razboiul va continua, chiar daca e improbabil ca vina sa fie a celor din Mountain View. Donald Trump este recunoscut pentru faptul ca ar obiceiul de a vorbi mult si fara rost, dar si de a ataca orice nu ii convinge, Google fiind doar cea mai recenta tinta luata in vizor de catre presedinte.