Google Chrome: Functia NEASTEPTATA, dar Extrem de UTILA

Google Chrome are dezvaluita o functie neasteptata, dar care va fi extrem de utila pentru utilizatorii din intreaga lume, iata cum te va ajuta.

Google Chrome Functia NEASTEPTATA UTILA

Google Chrome este plin de surprize, iar o noua functie complet neasteptata a fost descoperita in versiunea beta a browserului celor de la Google, ea fiind extrem de utila pentru cei care doresc sa-l foloseasca zilnic. Google Chrome are implementate foarte multe schimbari in versiunea care urmeaza sa fie lansata in data de 4 septembrie pentru utilizatorii din lumea intreaga, cea de azi aducand posibilitatea de a descoperi mai multe prin cautarile facute.

Google Chrome are implementata optiunea de a afisa documente din Google Drive in momentul in care efectuam cautari in bara de adresa pentru diverse cuvinte, ceva ce niciun browser nu are inca. Practic, atunci cand suntem interesati sa accesam un document care este disponibil in Google Drive, va trebui doar sa ii scriem denumirea in bara de adresa a Google Chrome, iar de acolo il vom putea accesa imediat fara a mai intra intai in platforma separata.

Google Chrome: Functia NEASTEPTATA, dar Extrem de UTILA

Google Chrome are deocamdata implementata functionalitatea de baza pentru aceasta functie, insa ea nu functioneaza efectiv, deoarece deocamdata nu sunt afisate rezultate pentru documente disponibile in Google Drive. Desigur ca Google va rezolva problema, si va afisa informatiile pe care le cauta utilizatorii, functionalitatea noua a Google Chrome putand fi extrem de utila pentru anumite persoane, dar si foarte enervanta pentru altele, ea putand fi, cel mai probabil, dezactivata.

“The flag description explains how this feature is expected to work. Once enabled, Chrome will search your Google Drive (also) each time you type in a keyword into the address bar aka the Omnibox. If there is a file or folder that Google thinks is related, you will see it as one of the suggestions.”

Google Chrome are aceasta functionalitate oferita doar in situatia in care motorul de cautare Google Search este setat ca predefinit, asa ca nu veti putea face o combinatie intre alt motor de cautare si ceea ce ofera Google Search. Avand in vedere ca aceasta noua functie pentru Google Chrome a fost descoperita in versiunea beta cea mai recenta, dar nu e activa, nu este deocamdata sigur faptul ca ea va fi oferita in cea mai noua versiune publica, ce va fi lansata in curand.