Google Chrome: Functia care-l face si mai UTIL

Google Chrome are anuntata o functie care-l face si mai util, compania americana urmand a le oferi utilizatorilor ceva de care sa se poata bucura.

Google Chrome Functia face UTIL

Google Chrome este plin de surprize, versiunea beta dezvoltata de catre cei de la Google pentru lansare saptamana viitoare avand descoperita o noua surpriza foarte utila pentru utilizatorii din lumea intreaga. Cei de la Google incearca sa le ofere oamenilor noi metode de a descoperi continut care ii intereseaza, iar Google Chrome are in pagina noua a unui tab afisate sugestii pentru descoperire de continut in baza istoricului de navigare pe internet de-a lungul timpului.

Google Chrome afiseaza pe telefoane si tablete recomandari de articole pe care utilizatorii sa le citeasca, totul in baza istoricului de navigare cand sunt logati in contul Google, iar pe calculatoare va ajunge aceeasi functie. Google Chrome are in imaginea de mai jos prezentata aceasta functionalitate, cateva articole fiind sugerate pentru utilizatori, acestia avand optiunea de a dezactiva afisarea acestor sugestii daca nu sunt interesati de ele, asa ca putem scapa rapid de tot.

Google Chrome: Functia care-l face si mai UTIL

Google Chrome Functia face UTIL 1

Google Chrome a avut laudata aceasta functionalitate de catre multi dintre cei care folosesc de ceva vreme versiunea pentru iPhone si Android, asa ca Google a decis ca ea trebuie sa-si gaseasca un loc si pe calculatoare. E adevarat ca pe calculatoare sunt afisate mai putine articole recomandate decat in cazul iPhone si Android, dar probabil in Google Chrome se va gasi spatiu pentru a extinde sugestiile si a afisa mai mult continut pentru oamenii interesati sa descopere lucruri noi.

Google Chrome este cel mai folosit browser pentru navigare pe internet, deci e normal sa aiba si cel mai mare numar de functii importante implementate, cei de la Google cautand in mod constant noi moduri de a-i tine pe oameni ocupati. Pe 4 septembrie este anuntata lansarea versiunii 69 a Google Chrome, cea care aduce si cele mai multe noutati in raport cu versiunea publica de acum, aceasta schimbare putand fi una dintre cele pregatite de Google.