Foarte MULTI Utilizatori iPhone vor sa faca Upgrade la Noile Modele

Un numar foarte mare de utilizatori ai iPhone sunt interesati sa faca upgrade la noile modele care vor fi lansate in anul 2018 pe pietele globale.

iphone upgrade modele 2018

Toamna aceasta compania Apple se pregateste sa lanseze iPhone 9, iPhone 11, si iPhone X Plus pentru clientii din lumea intreaga, cele trei noi modele de telefoane aducand o gama variata de schimbari importante. Noile modele de telefoane sunt atat de importante, incat un nou studiu anunta faptul ca jumatate dintre actualii utilizatori ai iPhone sunt interesati sa faca upgrade la modelele ce vor ajunge in magazine in luna septembrie.

In comparatie cu anul trecut, cand 25% dintre utilizatorii iPhone erau interesati sa cumpere noile modele, in 2018 acest procent a crescut la 48%, o diferenta uriasa pentru intentia de achizitie. Practic, de 2 ori mai multi utilizatori ai iPhone sunt interesati sa cumpere iPhone 9, iphone 11 si iPhone X Plus decat in 2017 in cazul seriei iPhone 8, si a iPhone X, diferenta fiind uimitoare, mai ales ca anul trecut am vorbit despre o versiune aniversara a iPhone.

Foarte MULTI Utilizatori iPhone vor sa faca Upgrade la Noile Modele

In cazul utilizatorilor Android care sunt interesati sa treaca la iPhone, intentia de achizitie a crescut de la 12% in cursul anului trecut, la 19% in acest an, diferenta fiind si aici una substantiala. Oamenii sunt si mai interesati de telefoane care au functii pentru realitate augmentata integrate, procentul ajungand la 32% in comparatie cu 21% anul trecut, si aici diferenta fiind una destul de mare, dar este de asteptat ca lumea sa fie mai interesata de tehnologiile noi.

“This survey showed a surprisingly high intent to upgrade, suggesting 48% of current iPhones owners intent to upgrade to a newer iPhone in the next year, compared to 25% in June of last year. This 48% is an outlier, and therefore should be tempered (intent to buy vs. actual purchase conversion varies cycle to cycle), but the survey is nonetheless a positive indicator of upcoming iPhone demand.”

Interesul foarte mare pentru iPhone in 2019 este dat cel mai probabil de faptul ca iPhone 9 si iPhone X Plus vor avea ecrane mai mari decat iPhone X, ceva ce destul de multi clienti asteptau inca de acum cativa ani. Mai mult decat atat, faptul ca noile modele de telefoane vor fi vandute la preturi apropiate, sau chiar mai mici, decat cele ale iPhone X, reprezinta un motiv in plus pentru achizitie, dar ramane de vazut daca intentia de achizitie a iPhone se va transforma in vanzari.