Zvonurile se Confirma, Apple Cumpara o Companie Noua pentru produsul SURPRIZA

Apple confirma zvonurile privind dezvoltarea unui produs complet neasteptat, si a cumparat o noua companie la inceputul anului 2018.

Zvonurile se Confirma, Apple Cumpara o Companie Noua pentru produsul SURPRIZA

Acum cateva luni au aparut primele informatii care sugerau faptul ca Apple este interesat sa lanseze un produs surprinzator pe pietele globale, o pereche de ochelari inteligenti. Acum aflam ca Apple a cumparat o noua companie care o va ajuta sa-si indeplineasca planul, aeasta avand denumirea Akonia Holographics, si fiind specializat pe lentile pentru ochelari inteligenti.

Nu se stie cat ar fi platit Apple pe aceasta companie, insa este foarte clar faptul ca americanii sunt interesati sa dezvolte ochelari inteligenti, iar aceasta noua companie ii va a juta cu siguranta. Akonia are nu mai putin de 200 de brevete de inventie care au legatura cu lentile holografice pentru ochelari inteligenti, compania Apple avand nevoie de ele pentru produsul sau.

Zvonurile se Confirma, Apple Cumpara o Companie Noua pentru produsul SURPRIZA

E posibil ca Apple sa fi cumparat Akonia acum mai bine de 6 luni, avand in vedere ca ea nu a mai comunicat nimic in aceasta perioada de timp, angajatii sai facand cel mai probabil parte din Apple. Cei de la Apple nu au confirmat achizitia celor de la Akonia, asa cum face ei de obicei, insa asta nu inseamna ca nu a cumparat-o, dar ii va fi greu sa integreze produsele rapid.

“Akonia said its display technology allows for “thin, transparent smart glass lenses that display vibrant, full-color, wide field-of-view images.” The firm has a portfolio of more than 200 patents related to holographic systems and materials, according to its website.”

Apple are in dezvoltare ochelarii inteligenti de cativa ani de zile, iar in momentul de fata planul celor din Cupertino este sa-i lanseze anul viitor, daca-i va avea pregatiti. Akonia poate ajuta cu siguranta la finalizarea procesului de dezvoltare al ochelarilor inteligenti, asa ca ramane doar de vazit in ce masura produsul va fi finalizat asa cum vor americanii.