Huawei Mate 20: Functia Lansata in PREMIERA pe Telefoane

Huawei Mate 20 va fi lansat cu o functie in premiera pentru telefoanele din intreaga lume, compania chinezeasca dorind sa uimeasca in 2018 cu inovatiile sale.

Huawei Mate 20 Functia PREMIERA Telefoane

Huawei Mate 20 aduce o functie lansata in premiera pe telefoanele chinezilor, nu in premiera globala, pentru ca alte telefoane au deja aceasta functionalitate, dar pentru cele ale chinezilor vorbim despre ceva complet nou. Mai exact, Huawei Mate 20 urmeaza sa aiba in sfarsit incarcare wireless, ceva ce compania chinezeasca a evitat sa ofere in telefoanele sale, iar integrarea va aduce si o premiera complet neasteptat pentru clientii din lumea intreaga.

Huawei Mate 20 urmeaza sa aiba un sistem rapid de incarcare wireless, asa cum exista incarcare rapida pentru cabluri, cei de la Huawei vor integra ceva similar pentru tehnologia care functioneaza fara fir. Totul este dezvaluit multumita unei poze cu un incarcator wireless care urmeaza sa fie oferit pentru Huawei Mate 20, aceasta confirmand faptul ca va oferi nu mai putin de 20W pentru incarcare wireless in seria de telefoane care va ajunge curand pe piata.

Huawei Mate 20: Functia Lansata in PREMIERA pe Telefoane

Huawei Mate 20 Functia PREMIERA Telefoane 1

Huawei Mate 20 urmeaza sa poata fi incarcat wireless rapid folosind un incarcator wireless al celor de la Huawei care are numele de cod LZ80, el urmand a oferi energie la 20W, desi standardul Qi e limitat la 15W. Samsung are incarcarea wireless limitata la 15W, insa se pare ca Huawei Mate 20 va veni cu un nou chip imbunatatit serios pentru incarcare wireless, si urmeaza sa intreaca inclusiv produsele coreenilor in ceea ce priveste acest tip de incarcare.

Huawei Mate 20 va avea un nou chip Kirin 980 integrat, acesta urmand a fi lansat chiar astazi de catre chinezi, insa pentru incarcarea wireless mult mai rapida va fi nevoie si de un chip special, care va fi cu siguranta oferit. Huawei Mate 20 este o serie de telefoane care va fi lansata in trei modele pe piata, unul Lite, unul standard, si unul Pro, insa dintre toate e foarte posibil ca doar versiunea Pro sa aiba aceasta incarcare wireless mai rapida.

2 COMENTARII