Google Pixel 3 Apare azi in PRIMELE Imagini

Google Pixel 3 apare astazi in primele imagini si ne arata care va fi noul design pe care compania Google l-a pregatit pentru clientii sai din lumea intreaga.

Google Pixel 3 Apare PRIMELE Imagini

Google Pixel 3 apare azi in primele imagini dupa ce pana acum am vazut doar versiunea XL a telefonului, cea care este mult mai interesanta decat ceea ce vrea sa ofere compania Google pentru modelul mai mic. Mai jos puteti vedea Google Pixel 3 comparat cu versiunea XL, diferentele fiind foarte mari intre cele doua modele de telefoane, atat in ceea ce priveste design-ul, cat si in ceea ce priveste dimensiunile totale pe care le vor avea.

Google Pixel 3 urmeaza sa arate ca o versiune mai mica a Google Pixel 2 XL, adica va avea in continuare margini destul de groase pentru pentru partea superioara si inferioara a ecranului, desi carcasa va fi complet din sticla. Spre deosebire de versiunea XL, Google Pixel 3 nu va avea nici un decupaj integrat in ecran, asa cum era de asteptat, insa va avea un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie de 2160 x 1080 pixeli, dar un design mult invechit.

Google Pixel 3 Apare azi in PRIMELE Imagini

Google Pixel 3 Apare azi in PRIMELE Imagini 1

Google Pixel 3 va avea si o baterie de 2915 mAh impreuna cu o camera frontala duala, fiecare dintre cei doi senzori avand cate 8 megapixeli, unul cu deschidere f/1.8, celalalt cu deschidere f/2.2. De ce a ales Google sa nu elimine marginile ecranului Google Pixel 3 nu este explicat deocamdata de catre cineva, insa este destul de clar faptul ca s-a dorit punerea in evidenta a Google Pixel 3 XL in fata modelului care este mai mic, dar si mai ieftin.

Google Pixel 3 si versiunea XL urmeaza sa fie prezentate in data de 9 octombrie de catre compania Google, ea incepand deja sa filmeze reclamele pentru promovarea celor doua modele noi de telefoane. Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor fi lansate impreuna, insa cred ca mai multa lume va fi interesata de modelul cu ecran de 6.9 inch, aceasta fiind unul dintre cele mai mari lansate vreodata pe piata de catre un producator de smartphone-uri.

8 COMENTARII

  1. Telefoane mai urate nu exista. Cum poti sa vii la sf lui 2018 cu asa ceva cand vezi ce fac cei din jurul tau. Penibil Google asta.

  2. Totul, inclusiv cotatiile bursiere, implementarea noilor tehnologii etc, depinde de vanzari. Profitul fara vanzari este utopic. Si fraudulos, in cazul in care este pretins ca existand.

  3. E prea mare dom’le 6.9″,ce facem,umblam cu iPad mini la ureche? 6.5″ ar fi maximul pe care l-as accepta la un telefon mobil,dar sunt multi pt care și 6.5″ e prea mare. Și 6.9″ și cu notch,nu știu ce sa zic…